Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
Ralink RT5390 Kernel Configuration [SOLVED]
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Networking & Security
View previous topic :: View next topic  
Author Message
zombieno.7
n00b
n00b


Joined: 19 Jul 2012
Posts: 8

PostPosted: Thu Jul 19, 2012 10:45 pm    Post subject: Ralink RT5390 Kernel Configuration [SOLVED] Reply with quote

I'm trying to get wireless networking working on my netbook and I'm having trouble getting the kernel configured right. I'm trying to switch it from being compiled as a module to being just being active in the kernel, but every time I try to switch it, I get an error saying that it's dependent on another module. What module is it? I've been looking for hours, and I can't find anything.

Last edited by zombieno.7 on Sun Jul 22, 2012 4:59 am; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
cach0rr0
Bodhisattva
Bodhisattva


Joined: 13 Nov 2008
Posts: 4123
Location: Houston, Republic of Texas

PostPosted: Fri Jul 20, 2012 6:07 am    Post subject: Reply with quote

if you key in / and search for the driver name, beneath it you should see a "depends on" bit

that should show you what that particular setting needs.

...unless, have you already gone through that?
_________________
Lost configuring your system?
dump lspci -n here | see Pappy's guide | Link Stash
Back to top
View user's profile Send private message
zombieno.7
n00b
n00b


Joined: 19 Jul 2012
Posts: 8

PostPosted: Sun Jul 22, 2012 4:59 am    Post subject: Reply with quote

Actually, I didn't try that, but I solved it anyway. I ended up just trying modules until it worked. I know it's not the best approach, but I was getting frustrated and figured it'd be worth a try.
Back to top
View user's profile Send private message
pepi55
n00b
n00b


Joined: 28 Oct 2013
Posts: 34
Location: The Internet

PostPosted: Wed Jan 22, 2014 1:42 pm    Post subject: Reply with quote

zombieno.7 wrote:
Actually, I didn't try that, but I solved it anyway. I ended up just trying modules until it worked. I know it's not the best approach, but I was getting frustrated and figured it'd be worth a try.


Please tell me what module you loaded into the kernel??? I'm trying to get mine working too
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Networking & Security All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum