Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
Lighttpd 1.4.31
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Networking & Security
View previous topic :: View next topic  
Author Message
rbr28
Tux's lil' helper
Tux's lil' helper


Joined: 09 Feb 2004
Posts: 126

PostPosted: Fri Jun 22, 2012 12:10 am    Post subject: Lighttpd 1.4.31 Reply with quote

I have been trying to update to lighttpd 1.4.31 for days and just wanted to save others the trouble I had. After going through the various logs I was able to trace the error to automake 1.12. I removed it and used automake 1.11.5, and everything finally compiled fine. I didn't bother trying to troubleshoot any further as I was already frustrated after wasting so much time getting it to compile. I know others have posted about automake 1.12 being problematic, but lighttpd was the first package that I've had a problem with.

Vern
Back to top
View user's profile Send private message
Ant P.
Watchman
Watchman


Joined: 18 Apr 2009
Posts: 6714

PostPosted: Fri Jun 22, 2012 2:13 am    Post subject: Reply with quote

Yeah, automake 1.12 seems to be a disaster right now...
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Networking & Security All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum