Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
Can't connect eth0 after installing gnome
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Networking & Security
View previous topic :: View next topic  
Author Message
jnthn34
n00b
n00b


Joined: 22 Feb 2012
Posts: 3

PostPosted: Wed Feb 22, 2012 6:19 am    Post subject: Can't connect eth0 after installing gnome Reply with quote

I had the wired connection working fine before emerging gnome (I just installed the system), but since then, I can't have any connection.
Already checked ifconfig and made sure it's up, still it doesn't work.
Back to top
View user's profile Send private message
epsilon72
Guru
Guru


Joined: 20 Sep 2007
Posts: 568

PostPosted: Wed Feb 22, 2012 6:23 am    Post subject: Reply with quote

So if you fall back to the console rather than logging into GNOME, does your network still work?
Back to top
View user's profile Send private message
jnthn34
n00b
n00b


Joined: 22 Feb 2012
Posts: 3

PostPosted: Wed Feb 22, 2012 3:29 pm    Post subject: Reply with quote

It didn't work.

Though I could find the problem, I had net.eth0 in the wrong directory (/etc/conf.d). I just can't understand
why it did work before the emerging of gnome.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Networking & Security All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum