Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
qmail-send will not run for remote messages
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Networking & Security
View previous topic :: View next topic  
Author Message
geeksheik
Tux's lil' helper
Tux's lil' helper


Joined: 07 Sep 2003
Posts: 98
Location: Zürich, Switzerland

PostPosted: Tue Feb 14, 2012 8:05 am    Post subject: qmail-send will not run for remote messages Reply with quote

qmail is driving me crazy! I *finally* updated netqmail to 1.06 and now I cannot receive messages from other servers.

I can perform local deliveries with qmail-inject, but when it comes from a remote server, qmail-send is not notified.

It looks like everything goes ok with qmail-smtp:
Quote:

==> /var/log/qmail/qmail-smtpd/current <==
2012-02-14 01:56:40.794147500 tcpserver: status: 1/40
2012-02-14 01:56:40.794385500 tcpserver: pid 29548 from nnn.nnn.nnn.nnn
2012-02-14 01:56:40.807289500 tcpserver: ok 29548 example.com:nnn.nnn.nnn.nnn:25 remote.server.com:nnn.nnn.nnn.nnn::47019
2012-02-14 01:56:40.872495500 tcpserver: end 29548 status 0
2012-02-14 01:56:40.872497500 tcpserver: status: 0/40


No follow-up log messages are generated by any qmail daemon. I don't know what's happened to the message; it's simply disappeared.

Any ideas where to start troubleshooting this?
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Networking & Security All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum