Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
wicd-1.7.1_pre20120127 breaks wireless
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Networking & Security
View previous topic :: View next topic  
Author Message
wrc1944
Advocate
Advocate


Joined: 15 Aug 2002
Posts: 3367
Location: Gainesville, Florida

PostPosted: Mon Jan 30, 2012 7:59 pm    Post subject: wicd-1.7.1_pre20120127 breaks wireless Reply with quote

Today's world update with qt-4.8 included wicd-1.7.1_pre20120127 (didn't really notice it at the time).

On reboot, wicd tray icon showed up blank, would open, but couldn't couldn't scan, and was frozen- couldn't shut down in gui. Went to a terminal and stopped it and restarted, still no functionality.

Downgraded back to wicd-1.7.1_pre20111210-r1, rebooted, and all was well. Maybe I should have run revdep-rebuild first, just to check for python or dbus rebuilds?

However, guess I'll temporarily mask pre20120127 until I can figure this out, or it's fixed. Anyone else see this?
_________________
Main box- AsRock x370 Gaming K4
Ryzen 7 3700x, 3.6GHz, 16GB GSkill Flare DDR4 3200mhz
Samsung SATA 1000GB, Radeon HD R7 350 2GB DDR5
Gentoo ~amd64 plasma, glibc-2.32, gcc-10.2.0, kernel-5.8.12-gentoo, 5.9.0-rc7 USE=experimental
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Networking & Security All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum