Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
Failed to load module "mga"
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Desktop Environments
View previous topic :: View next topic  
Author Message
rollerband
n00b
n00b


Joined: 15 Jan 2005
Posts: 19

PostPosted: Sun Jan 15, 2012 4:52 pm    Post subject: Failed to load module "mga" Reply with quote

has installed xorg-server. And I encountered this problem when startx.
Anyone could advice "mga" is about and how to resolve this?
_________________
Thank you
Edwin
Back to top
View user's profile Send private message
mrl4n
l33t
l33t


Joined: 08 Apr 2009
Posts: 674

PostPosted: Sun Jan 15, 2012 6:08 pm    Post subject: Reply with quote

It's probably a know problem that you can solve with a patch...http://launchpadlibrarian.net/19618287/mga-driver-3.patch

Usually to have support need more information (logs, emerge --info, etc).
Back to top
View user's profile Send private message
rollerband
n00b
n00b


Joined: 15 Jan 2005
Posts: 19

PostPosted: Mon Jan 16, 2012 11:11 am    Post subject: Reply with quote

I visited the link you provided. So what am i going to do with the script?
Or should I save it as a *.? file extension and place it in a specific folder?
Noobs here... Pls tell me more.
_________________
Thank you
Edwin
Back to top
View user's profile Send private message
Deathwing00
Bodhisattva
Bodhisattva


Joined: 13 Jun 2003
Posts: 4087
Location: Dresden, Germany

PostPosted: Thu Jan 19, 2012 11:23 am    Post subject: Reply with quote

Moved from Installing Gentoo to Desktop Environments.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Desktop Environments All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum