Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
Konqueror starts LibreOffice for no good reason.
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Desktop Environments
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Joseph K.
Guru
Guru


Joined: 07 Jun 2006
Posts: 422
Location: Sydney, Australia

PostPosted: Fri Dec 16, 2011 6:30 am    Post subject: Konqueror starts LibreOffice for no good reason. Reply with quote

I have app-office/libreoffice[nsplugin] installed, and when I direct Konqueror to a page such as http://www.bom.gov.au/, it loads the page and starts LibreOffice (with no document open). The same thing does not happen with Chromium.

Have I screwed up my MIME settings somewhere? I'm not too sure how to diagnose and solve this problem. Help appreciated, thanks.
Back to top
View user's profile Send private message
albright
Advocate
Advocate


Joined: 16 Nov 2003
Posts: 2588
Location: Near Toronto

PostPosted: Fri Dec 16, 2011 1:09 pm    Post subject: Reply with quote

there are lots of google hits about this; IIRC, I rebuilt
lo with -nsplugin and the problem went away
_________________
.... there is nothing - absolutely nothing - half so much worth
doing as simply messing about with Linux ...
(apologies to Kenneth Graeme)
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Desktop Environments All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum