Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
Gwibber: No messages at all
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Desktop Environments
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Goltia
n00b
n00b


Joined: 17 Jul 2010
Posts: 16

PostPosted: Wed Sep 14, 2011 4:03 pm    Post subject: Gwibber: No messages at all Reply with quote

Hi all,

I wanted to try Gwibber to read my Twitter and Facebook account (mostly Twitter).

I managed to add my accounts. On twitter.com and facebook.com, I can see that gwibber is authorized but no messages is shown in Gwibber window.
The refresh indicator is always on.
I emerged gwibber-3.1.0

May someone know what could be the problem or at lesat where I can find some infos about the error that seems to occur ?

Here's my ~/.cache/gwibber/gwibber.log:

Code:

2011-09-14 17:40:01,662 - Gwibber GNOME Client - INFO - Running from the system path
2011-09-14 17:40:02,356 - Gwibber Service - INFO - Running from the system path
2011-09-14 17:40:02,378 - Gwibber Service - INFO - Running from the system path
2011-09-14 17:40:02,379 - Gwibber Service - INFO - Running from the system path
2011-09-14 17:40:02,395 - Gwibber Service - INFO - Running from the system path
2011-09-14 17:40:02,456 - Gwibber Service - INFO - Running from the system path
2011-09-14 17:40:02,534 - FriendFeed - INFO - Found gwibber-service already running, exiting
2011-09-14 17:40:02,548 - FriendFeed - INFO - Found gwibber-service already running, exiting
2011-09-14 17:40:02,615 - FriendFeed - INFO - Found gwibber-service already running, exiting
2011-09-14 17:40:02,652 - FriendFeed - INFO - Found gwibber-service already running, exiting
2011-09-14 17:40:02,744 - FriendFeed - INFO - Can't determine network state, assuming online
2011-09-14 17:40:03,039 - FriendFeed - INFO - Can't determine network state, assuming online
2011-09-14 17:44:06,243 - Gwibber Service - INFO - Running from the system path


I was writing the message and got this in the console where I was running "gwibber -d":

Code:

Traceback (most recent call last):
  File "/usr/lib64/python2.7/site-packages/gwibber/gwui.py", line 382, in on_stream_change
    self.update()
  File "/usr/lib64/python2.7/site-packages/gwibber/gwui.py", line 397, in update
    self.messages.update(self.navigation.selected_stream)
  File "/usr/lib64/python2.7/site-packages/gwibber/gwui.py", line 751, in update
    self.messages = self.message_view.render([selected_stream], count)
  File "/usr/lib64/python2.7/site-packages/gwibber/gwui.py", line 762, in render
    accounts = json.loads(self.model.accounts.List())
  File "/usr/lib64/python2.7/site-packages/dbus/proxies.py", line 140, in __call__
    **keywords)
  File "/usr/lib64/python2.7/site-packages/dbus/connection.py", line 630, in call_blocking
    message, timeout)
dbus.exceptions.DBusException: org.freedesktop.DBus.Error.NoReply: Message did not receive a reply (timeout by message bus)


In advance, thanks for any help.
Back to top
View user's profile Send private message
Goltia
n00b
n00b


Joined: 17 Jul 2010
Posts: 16

PostPosted: Mon Sep 19, 2011 7:54 am    Post subject: Reply with quote

Apparently, I can post messages on Twitter from Gwibber.

So it is not a connection issue as I thought it could be.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Desktop Environments All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum