Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
chromium-15.0.874.54 bug
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Portage & Programming
View previous topic :: View next topic  
Author Message
cwc
Veteran
Veteran


Joined: 20 Mar 2006
Posts: 1115
Location: Tri-Cities, WA USA

PostPosted: Sat Oct 01, 2011 7:18 pm    Post subject: chromium-15.0.874.54 bug Reply with quote

I'm using chromium-15.0.874.54 and gecko-mediaplayer-1.0.0

When I go to the following website at nfl.com . I get a blue screen but the audio works
http://www.nfl.com/gamecenter/2011100211/2011/REG4/broncos@packers#menu=gameinfo&tab=preview

Is this normal at this point.

Note: It really freeked me out because I thought Windows took over my machine. :)
_________________
Without diversity there can be no evolution:)
Back to top
View user's profile Send private message
floppymaster
Developer
Developer


Joined: 07 Jul 2010
Posts: 222
Location: Detroit, MI, USA

PostPosted: Sat Oct 01, 2011 9:25 pm    Post subject: Reply with quote

gecko-mediaplayer just doesn't work very well with Chromium.
Back to top
View user's profile Send private message
cwc
Veteran
Veteran


Joined: 20 Mar 2006
Posts: 1115
Location: Tri-Cities, WA USA

PostPosted: Sat Oct 01, 2011 10:00 pm    Post subject: Reply with quote

floppymaster wrote:
gecko-mediaplayer just doesn't work very well with Chromium.


True. Is Chromium 15 ready to parse mov, ogg, ogv, mpg4 etc.

gecko 1.+ is still blocked by Chromium. I use gecko wiith firefox, seamonkey, and opera
_________________
Without diversity there can be no evolution:)
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Portage & Programming All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum