Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
[portage] error econf [Résolu]
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

Goto page Previous  1, 2  
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index French
View previous topic :: View next topic  
Author Message
scherz0
Apprentice
Apprentice


Joined: 02 Oct 2008
Posts: 154

PostPosted: Tue Aug 16, 2011 2:00 pm    Post subject: Reply with quote

XavierMiller wrote:
Est-ce que tu as bien un liveCD et stage3 en 64 bits ? Est-ce que ton processeur supporte le 64 bits ?
As-tu bien pris un stage en "AMD64" et pas "IA64" ?

Oui à toutes les questions, sans aucun doute :wink:
Back to top
View user's profile Send private message
giims
Tux's lil' helper
Tux's lil' helper


Joined: 16 Aug 2011
Posts: 86

PostPosted: Tue Aug 16, 2011 2:03 pm    Post subject: Reply with quote

Quote:
XavierMiller a écrit:
Est-ce que tu as bien un liveCD et stage3 en 64 bits ? Est-ce que ton processeur supporte le 64 bits ?
As-tu bien pris un stage en "AMD64" et pas "IA64" ?

Oui à toutes les questions, sans aucun doute :wink:

C'est exact :D je n'avais pas vue.
Back to top
View user's profile Send private message
giims
Tux's lil' helper
Tux's lil' helper


Joined: 16 Aug 2011
Posts: 86

PostPosted: Tue Aug 16, 2011 2:12 pm    Post subject: Reply with quote

Donc pour le point de montage /gentoo je remonte toute les partitions?

Edit: j'ai du recommencer a zero :( sinon le problème venait bien du CFLAGS.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index French All times are GMT
Goto page Previous  1, 2
Page 2 of 2

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum