Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
(Risolto) grub error 17
View unanswered posts
View posts from last 24 hours
View posts from last 7 days

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Forum italiano (Italian)
View previous topic :: View next topic  
Author Message
saverik1967
n00b
n00b


Joined: 21 Jul 2011
Posts: 27

PostPosted: Fri Aug 05, 2011 8:55 pm    Post subject: (Risolto) grub error 17 Reply with quote

Allora,
mi sa che sto fondendo..
il mio notebook ha un solo disco sta da 500Gb diviso in 3 parti

in sda1 win7 ntfs
in sda2 come deposito ntfs
in sda3 ext3 gentoo

questo e-il mio grub.conf

[color=darkred] # This is a sample grub.conf for use with Genkernel, per the Gentoo handbook
# http://www.gentoo.org/doc/en/handbook/handbook-x86.xml?part=1&chap=10#doc_chap2
# If you are not using Genkernel and you need help creating this file, you
# should consult the handbook. Alternatively, consult the grub.conf.sample that
# is included with the Grub documentation.

default 0
timeout 10
splashimage=(hd0,2)/boot/grub/splash.xpm.gz

title Gentoo Amd64 (2.6.39-r3)
root (hd0,2)
kernel /boot/gentoo2639r3 root=/dev/sda3

title Gentoo Amd64.Rescue (2.6.39-r3)
root (hd0,2)
kernel /boot/gentoo2639r3 root=/dev/sda3 init=/bin/bb

title Windows_7_64bit
rootnoverify (hd0,0)
makeactive
chainloader +1

# vim:ft=conf:[/color]



questo il mio fstab


# <fs> <mountpoint> <type> <opts> <dump/pass>

/dev/sda3 /boot ext3 defaults,noatime 1 2
/dev/sda3 / ext3 noatime 0 1
Â##/dev/sda2 none swap sw 0 0

proc /proc proc defaults 0 0





e adesso al riavvio mi da il error 17

come lo risolvo sto casin0
ho fatto talmente tante prove che non ricordo piu neanche cosa ho fatto

suggerimenti ben accetti!!!![/quote]
_________________
Notebook 13,3"Hpdm310 core2 1,3ghz 4gbram nvidia105m(512Mb) hd500gb GentooAmd2.6.39-r3


Last edited by saverik1967 on Sun Aug 07, 2011 1:10 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
ago
Developer
Developer


Joined: 01 Mar 2008
Posts: 1518
Location: Cosenza, Italy

PostPosted: Fri Aug 05, 2011 10:24 pm    Post subject: Reply with quote

inizia a commentare sda3 montata su /boot in fstab perché non ce l'hai =)

Poi cmq per logica non puoi montare Una partizione su 2 mountpoint diversi allo stesso istante.
_________________
Contattami se vuoi contribuire in:
-Arch tester
-Chromium tester
-Traduzione doc. it
-Security
Back to top
View user's profile Send private message
saverik1967
n00b
n00b


Joined: 21 Jul 2011
Posts: 27

PostPosted: Sun Aug 07, 2011 1:09 pm    Post subject: Reply with quote

TUTTO RISOLTO!!!!

Mancava il file menu.lst nella cartella /boot/grub/

ho risolto aprendo il menu .lst con nano e una volta modificato lo ha lincato automaticamente.
Grazie di tutto
_________________
Notebook 13,3"Hpdm310 core2 1,3ghz 4gbram nvidia105m(512Mb) hd500gb GentooAmd2.6.39-r3
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Forum italiano (Italian) All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum