Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
[RESOLU] Xen PCI Passthrough
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index French
View previous topic :: View next topic  
Author Message
spy20
Tux's lil' helper
Tux's lil' helper


Joined: 02 Nov 2010
Posts: 140

PostPosted: Sun May 29, 2011 7:37 am    Post subject: [RESOLU] Xen PCI Passthrough Reply with quote

Bonjour,

je tente d'avoir une 3D complète sur ma VM Windows.

Or actuellement j'ai l'erreur suivante lorsque je souhaite la lancer.
*Error: pci: PCI Backend and pci-stub don't own device 0000:01:00.0*

Voici la config de mon grub
title Xen 4.1.0
root (hd0,4)
kernel /boot/xen.gz
module /boot/kernel-2.6.34-xen-r4 root=/dev/ram0
real_root=/dev/mapper/isw_dcgdjhjbdg_Raid55 dodmraid dolvm domodules
ro nomodeset pci=resource_alignment=01:00.0 xen-pciback.hide=(01:00.0)

Et la partie PCI du fichier de config de la VM

gfx_passthrough=1
pci=['01:00.0']


Je suis désespéré car je vois pas où est le problème et non plus comment le corriger.
Dans le noyau j'ai pensé passé le mode PCI à Passthrough, qui avant était à virtual.
Sans PCI Passthrough la VM fonctionne bien.

Merci d'avance pour vos conseils.
Cordialement,
Spy20


Last edited by spy20 on Sat Jun 11, 2011 1:32 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
spy20
Tux's lil' helper
Tux's lil' helper


Joined: 02 Nov 2010
Posts: 140

PostPosted: Fri Jun 10, 2011 3:27 pm    Post subject: [Resolu] Xen PCI Passthrough Reply with quote

Résolu : dans le sens où je suis reparti de zéro
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index French All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum