Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
Minecraft (ebuild to build deps from source!)
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

Goto page Previous  1, 2, 3 ... 12, 13, 14  
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Gamers & Players
View previous topic :: View next topic  
Author Message
divined
Apprentice
Apprentice


Joined: 23 Jul 2004
Posts: 165

PostPosted: Sat Sep 29, 2018 6:23 am    Post subject: Reply with quote

Nonetheless, it should still be working. As a matter of fact, I copied it over to the Windows machine and managed to get it running using version 1.13.1
I think it has something to do with the migration on the Gentoo box.
My thought now is as follows: What if I totally unmerge the minecraft-server and remerge it, creating a new world. How can I copy over my old world without corrupting the server?
Back to top
View user's profile Send private message
divined
Apprentice
Apprentice


Joined: 23 Jul 2004
Posts: 165

PostPosted: Sat Sep 29, 2018 1:34 pm    Post subject: Reply with quote

Silly me. It was just a permission setting. Once I changed the owner and group to minecraft everything worked like a charm.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Gamers & Players All times are GMT
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 12, 13, 14
Page 14 of 14

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum