Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
gitweb cgi-script and apache issue after updating
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Networking & Security
View previous topic :: View next topic  
Author Message
spindle
Apprentice
Apprentice


Joined: 01 Dec 2003
Posts: 245

PostPosted: Wed Nov 10, 2010 4:17 pm    Post subject: gitweb cgi-script and apache issue after updating Reply with quote

I updated my server box from portage a few days while ago after not updating for some time and now the gitweb.cgi script is not being run by apache it just dumps the contents of the perl script to the browser now. git and apache where both updated from portage in this update. I copied the gitweb.cgi and the static dir over to my /var/www git location.

Here is my .htaccess file in that directory (which was working before the update),
Code:
Options +ExecCGI -Indexes
<Files gitweb.cgi>
    SetHandler cgi-script
</Files>
DirectoryIndex gitweb.cgi


The permissions on the gitweb.cgi script seem correct (755),
Code:
server gitweb # ls -la
total 236
drwxr-xr-x 3 root root   4096 Nov  9 18:34 .
drwxr-xr-x 9 root root   4096 Nov  9 18:12 ..
-rw-r--r-- 1 root root    354 Nov  9 18:30 .htaccess
-rwxr-xr-x 1 root root 210837 Nov  9 18:16 gitweb.cgi
-rw-r--r-- 1 root root    151 Dec  9  2009 gitweb_config.perl
-rw-r--r-- 1 root root    600 Mar 25  2009 indextext.html
drwxr-xr-x 2 root root   4096 Nov  9 18:16 static
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Networking & Security All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum