Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
Qmail-ldap qmail-group not working
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Networking & Security
View previous topic :: View next topic  
Author Message
riad.mazloum
n00b
n00b


Joined: 01 Aug 2010
Posts: 1

PostPosted: Sun Aug 01, 2010 12:33 pm    Post subject: Qmail-ldap qmail-group not working Reply with quote

Hi,
I had a Gentoo server, with Qmail-ldap running on it properly.
In the LDAP server (a separate server) I have Groups containing some users.

I moved to a new server (also Gentoo), emerged qmail-ldap, copied all the configuration from the old server.
But now when I try to send a message to a mailing list this is what I get a failure notice email containing:

Quote:
Hi. This is the qmail-send program at xxxxx.
I'm afraid I wasn't able to deliver your message to the following addresses.
This is a permanent error; I've given up. Sorry it didn't work out.

<alert.list@xxxxx>:
qmail-group: usage: qmail-group Maildir



But the LDAP server has not changed.
Anyone has an Idea please??
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Networking & Security All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum