Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
Privoxy not starting up properply... help, please
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Networking & Security
View previous topic :: View next topic  
Author Message
webhawg
Apprentice
Apprentice


Joined: 18 Oct 2002
Posts: 293

PostPosted: Wed May 26, 2010 6:56 pm    Post subject: Privoxy not starting up properply... help, please Reply with quote

I've used Privoxy for awhile now with much success. But, the last few days it will not start for me. I was using the stable 3.0.12 release and then upgraded to the latest 3.0.16 release. The service will not start for either release. I've changed the log settings within the config file and the log still does not give me enough details to get it starting again.

Anyone else having the same issues? Any suggestions? Thanks.
Back to top
View user's profile Send private message
webhawg
Apprentice
Apprentice


Joined: 18 Oct 2002
Posts: 293

PostPosted: Tue Jun 01, 2010 6:52 pm    Post subject: Reply with quote

**BUMP**
Any help with this? I haven't found any solutions from searching the forums.
Back to top
View user's profile Send private message
keenblade
Veteran
Veteran


Joined: 03 Oct 2004
Posts: 1087

PostPosted: Tue Jun 01, 2010 9:03 pm    Post subject: Reply with quote

From time to time it happens to me, too. You have to change all the ownership of the config and related files to privoxy privoxy like this:
Code:

ls - l /etc/privoxy
and
ls -l /var/log/privoxy/
then if any file belongs to root then change it like this:
chown privoxy:privoxy /etc/privoxy/config

_________________
Anyway it's all the same at the end...
Need help to get it working: "x-fi surround 5.1"
Back to top
View user's profile Send private message
webhawg
Apprentice
Apprentice


Joined: 18 Oct 2002
Posts: 293

PostPosted: Wed Jun 02, 2010 2:48 pm    Post subject: Reply with quote

keenblade wrote:
From time to time it happens to me, too. You have to change all the ownership of the config and related files to privoxy privoxy like this:
Code:

ls - l /etc/privoxy
and
ls -l /var/log/privoxy/
then if any file belongs to root then change it like this:
chown privoxy:privoxy /etc/privoxy/config

Thanks, this seems to be working for me so far. I really appreciate the help.
Back to top
View user's profile Send private message
keenblade
Veteran
Veteran


Joined: 03 Oct 2004
Posts: 1087

PostPosted: Thu Jun 03, 2010 4:01 am    Post subject: Reply with quote

You're welcome.
_________________
Anyway it's all the same at the end...
Need help to get it working: "x-fi surround 5.1"
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Networking & Security All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum