Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
我的系统编译内核重启后找不到光驱
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Duplicate Threads
View previous topic :: View next topic  
Author Message
tsingfox
n00b
n00b


Joined: 15 May 2010
Posts: 2

PostPosted: Sat May 15, 2010 2:25 am    Post subject: 我的系统编译内核重启后找不到光驱 Reply with quote

我按照网站的安装方法安装内核成功,重启后,系统找不到光驱。我看说使用udev管理设备,但我不会配置。我使用lspci命令没看到相关模块。但用dmesg命令时看到ide-cd driver 5.00
我是在vmware7中安装的。请帮忙分析一下,如给出解决方案就更好了。谢谢大家!
Back to top
View user's profile Send private message
theometrica
n00b
n00b


Joined: 01 Oct 2003
Posts: 19
Location: San Clemente, California

PostPosted: Sat May 15, 2010 2:40 am    Post subject: Reply with quote

也许你想使用中文论坛?

https://forums.gentoo.org/viewforum-f-50.html
_________________
"Here sonny, have a nickel. Get yourself a better operating system."
Back to top
View user's profile Send private message
tomk
Administrator
Administrator


Joined: 23 Sep 2003
Posts: 7219
Location: Sat in front of my computer

PostPosted: Mon May 17, 2010 7:51 am    Post subject: Reply with quote

Moved from Installing Gentoo to Duplicate Threads, follow up here: 系统内核编译完成后重启没能找到光驱。
_________________
Search | Read | Answer | Report | Strip
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Duplicate Threads All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum