Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
[RESOLVED] Does SysCP not support domain names with hyphens?
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Networking & Security
View previous topic :: View next topic  
Author Message
ChojinDSL
l33t
l33t


Joined: 07 Jul 2003
Posts: 784

PostPosted: Sat Apr 10, 2010 1:21 am    Post subject: [RESOLVED] Does SysCP not support domain names with hyphens? Reply with quote

I've installed SysCP on a client's server. But whenever I try to add a domain that contains a hyphen, such as "mail-domain.com", syscp gives me an error. Something like "invalid entry in domain field" or such.

Any other domain is no problem.

Can anyone confirm this?
This is the first time I'm trying SysCP and I'm really hoping this is just a fault on my end. I cannot believe that SysCP would not support domain names with hyphens. That would be ridiculous. (But never say never, eh?)



#####UPDATE#####

Ok it seems it's not SysCP's fault. But a problem with PHP 5.3.2 filter_var.
Best bet seems to be to downgrade until upstream fixes this issue.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Networking & Security All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum