Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
firefox fails to load certain webpages
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Networking & Security
View previous topic :: View next topic  
Author Message
MasterDragon
Tux's lil' helper
Tux's lil' helper


Joined: 11 Dec 2006
Posts: 107

PostPosted: Tue Mar 23, 2010 5:55 am    Post subject: firefox fails to load certain webpages Reply with quote

I'm having an issue where firefox fails to load certain webpages. Example: gentoo.org will not load but forums.gentoo.org will. This only happens with firefox on this installation, the pages work fine with opera (as well as with firefox on my windows installation on this computer).
I have tried deleting my ~/.mozilla/firefox directory as well as unmerge-ing and re-emerging firefox.
Also, this may or may not be related: pidgin seems unable to connect as well.
Back to top
View user's profile Send private message
sebaro
Veteran
Veteran


Joined: 03 Jul 2006
Posts: 1138
Location: Romania

PostPosted: Tue Mar 23, 2010 6:17 am    Post subject: Reply with quote

I'm having the same issue but in konqueror (gentoo.org doesn't load but forums.gentoo.org and packages.gentoo.org do).
Back to top
View user's profile Send private message
gentoo-dev
Apprentice
Apprentice


Joined: 24 Jan 2006
Posts: 172

PostPosted: Tue Mar 23, 2010 11:39 am    Post subject: Reply with quote

http://gentoo.org gets redirected to http://www.gentoo.org/ (I'm using Firefox)
Back to top
View user's profile Send private message
MasterDragon
Tux's lil' helper
Tux's lil' helper


Joined: 11 Dec 2006
Posts: 107

PostPosted: Wed Mar 24, 2010 7:23 am    Post subject: Reply with quote

the problem is not specific to gentoo.org
Back to top
View user's profile Send private message
bendeguz
Apprentice
Apprentice


Joined: 10 Feb 2010
Posts: 189

PostPosted: Wed Mar 24, 2010 9:20 am    Post subject: Reply with quote

MasterDragon wrote:
the problem is not specific to gentoo.org


can you reach those pages in text based browsers?
Back to top
View user's profile Send private message
MasterDragon
Tux's lil' helper
Tux's lil' helper


Joined: 11 Dec 2006
Posts: 107

PostPosted: Wed Mar 24, 2010 6:52 pm    Post subject: Reply with quote

Yes.
As I mentioned in my first post, I am only having this issue with Firefox.
Back to top
View user's profile Send private message
Raptor85
Apprentice
Apprentice


Joined: 29 Dec 2007
Posts: 208

PostPosted: Wed Mar 24, 2010 9:05 pm    Post subject: Reply with quote

Hmm, one thing you can try, go into about:config and set network.http.pipelining to false, see if you can connect with that off (if that's not the issue, turn it back on, it's a big speedup on some pages)
Back to top
View user's profile Send private message
MasterDragon
Tux's lil' helper
Tux's lil' helper


Joined: 11 Dec 2006
Posts: 107

PostPosted: Thu Mar 25, 2010 5:49 am    Post subject: Reply with quote

no such luck, it is off by default.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Networking & Security All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum