Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
Gentoo Linux 2.6.25 working wierd for x86
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Duplicate Threads
View previous topic :: View next topic  
Author Message
srinivasaraokilaparti
n00b
n00b


Joined: 16 Apr 2009
Posts: 4
Location: 9617 wendell road,Dallas TX 75243

PostPosted: Thu Apr 16, 2009 10:24 pm    Post subject: Gentoo Linux 2.6.25 working wierd for x86 Reply with quote

Hi

I am using gentoo linux 2.6.25 for x86 (only 1 yr old) for PCI e card and it works very wierd. Sometimes the code gets struck, screen hangs up and sometimes a screen with white lines get displayed.

Couple of things I need to make:

1) I am using gentoo linux 2.6.24 for PPC and the PCIe card is working fine.

2) I am using Redhat linux 2.4.18 for x86 and it works fine for the PCIe card.

3) I am using Centos linux 2.6.9 for x86 and this also works fine.

I would like to stick on to gentoo. Can you please suggest me a solution for this problem? I would like to get my PCIe card working on 2.6.25 version.

Thanks and regards,
Srinivasa Rao Kilaparti.
Back to top
View user's profile Send private message
loftwyr
l33t
l33t


Joined: 29 Dec 2004
Posts: 970
Location: 43°38'23.62"N 79°27'8.60"W

PostPosted: Thu Apr 16, 2009 11:23 pm    Post subject: Reply with quote

Why are you asking this in the 64 bit forum?
_________________
My emerge --info
Have you run revdep-rebuild lately? It's in gentoolkit and it's worth a shot if things don't work well.
Celebrating 5 years of Gentoo-ing.
Back to top
View user's profile Send private message
srinivasaraokilaparti
n00b
n00b


Joined: 16 Apr 2009
Posts: 4
Location: 9617 wendell road,Dallas TX 75243

PostPosted: Thu Apr 16, 2009 11:35 pm    Post subject: Reply with quote

Hi

I couldnt find any other topic where I could post this. Please advise me where I can do it.

Thanks and regards,
Srinivas
Back to top
View user's profile Send private message
loftwyr
l33t
l33t


Joined: 29 Dec 2004
Posts: 970
Location: 43°38'23.62"N 79°27'8.60"W

PostPosted: Fri Apr 17, 2009 12:44 am    Post subject: Reply with quote

Try the kernel and hardware forum. you'll get much faster help there.
_________________
My emerge --info
Have you run revdep-rebuild lately? It's in gentoolkit and it's worth a shot if things don't work well.
Celebrating 5 years of Gentoo-ing.
Back to top
View user's profile Send private message
srinivasaraokilaparti
n00b
n00b


Joined: 16 Apr 2009
Posts: 4
Location: 9617 wendell road,Dallas TX 75243

PostPosted: Fri Apr 17, 2009 4:54 pm    Post subject: Reply with quote

Thanks a lot!!!! I have posted it now.

Thanks and regards,
Srinivasa
Back to top
View user's profile Send private message
pilla
Administrator
Administrator


Joined: 07 Aug 2002
Posts: 7209
Location: Pelotas, BR

PostPosted: Fri Apr 17, 2009 5:07 pm    Post subject: Reply with quote

Moved from Gentoo on AMD64 to Duplicate Threads. Please don't crosspost threads, if you find that your thread has been misplaced, contact moderators for a move.
_________________
"I'm just very selective about the reality I choose to accept." -- Calvin
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Duplicate Threads All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum