Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
Problem mit Xfree und fonts.....
View unanswered posts
View posts from last 24 hours
View posts from last 7 days

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Deutsches Forum (German)
View previous topic :: View next topic  
Author Message
cocaxx
n00b
n00b


Joined: 29 Jun 2002
Posts: 43

PostPosted: Tue Jul 09, 2002 8:10 am    Post subject: Problem mit Xfree und fonts..... Reply with quote

Hi!

Ich hab mit emerge xfree das aktuelle XFree 4.2.0-r12 installiert.
Wenn ich versuche es mit startx zu starten geht das auch fast, ich höre dieses "Klacken" das immer beim Wechsel in die grafische Oberfläche kommt. Doch der Bildschirm bleibt einige sekunden schwarz bis ich dann wieder in der bash bin, mit der Fehlermeldung:

Fatal error: Could not find font fixed


was kann ich da machen?

mfg
cocaxx
Back to top
View user's profile Send private message
maystorm
Apprentice
Apprentice


Joined: 02 Jun 2002
Posts: 212
Location: Germany, not far away

PostPosted: Tue Jul 09, 2002 9:45 pm    Post subject: Reply with quote

Hmm, keine Ahnung. Poste doch mal alle FontPath-Einträge aus der Section "Files" in Deiner "/etc/X11/XF86Config". Ist zunächst mal 'n Anfang....
_________________
Linux user #216018
Back to top
View user's profile Send private message
cocaxx
n00b
n00b


Joined: 29 Jun 2002
Posts: 43

PostPosted: Wed Jul 10, 2002 8:22 am    Post subject: Hi! Reply with quote

Hi!

Problem ist schon gelöst: Der X-Font Server war nicht gestartet....



mfg
cocaxx
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Deutsches Forum (German) All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum