Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
no aqua support in gnuplot
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Gentoo Forums Forum Index Gentoo for Mac OS X (Portage for Mac OS X)
View previous topic :: View next topic  
Author Message
synss
Apprentice
Apprentice


Joined: 08 Mar 2006
Posts: 280
Location: Dijon (F) > Berlin > Tokyo > Nürnberg (D)

PostPosted: Wed May 28, 2008 12:37 am    Post subject: no aqua support in gnuplot Reply with quote

As the title says, when I compile gnuplot from portage, I do not get aqua support. However, aqua is installed and "configure" says aqua terminal will be built-in. I also tried compiling by hand and tried to set -DDEFAULTTERM=\\"aqua\\" in the ebuild. It does compile and see the CFLAG but gnuplot still does not find aqua.
Macports can get the aqua support in gnuplot, I checked the portfile and it does not seem to contain anything special, nothing more or less than the ebuild with the DEFAULTTERM flag, so I don't know what to do...
I also tried setting the AQUATERM_PATH variable, although, as I said, configure finds aqualib all right.
I would rather replace macports with portage, which I like better, but without gnuplot and octave, I cannot do much...
_________________
Compress portage tree
Elog viewer
Autodetect swap
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Gentoo Forums Forum Index Gentoo for Mac OS X (Portage for Mac OS X) All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum