Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
adaptec 2010s Hardware raid - Gentoo not seeing drives
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Duplicate Threads
View previous topic :: View next topic  
Author Message
nixon7606
n00b
n00b


Joined: 21 Jun 2006
Posts: 29

PostPosted: Wed Feb 27, 2008 4:28 am    Post subject: adaptec 2010s Hardware raid - Gentoo not seeing drives Reply with quote

Hello,

I have installed many many systems but none Raided.
I just purchased a supermicro dual 2.4
I have a abaptec 2010s hardware raid

I download the the min. install disc and gentoo doesn't see the drives
I have two 37gb drives for the os and three 174gb drives for the data.
trying to do a Raid1 and Raid5

I have looked in the forums and don't see anything about this problem.
Can anyone assist me with what I need to do to install

Thanks in advance
Back to top
View user's profile Send private message
desultory
Administrator
Administrator


Joined: 04 Nov 2005
Posts: 7818

PostPosted: Wed Feb 27, 2008 6:44 am    Post subject: Reply with quote

Moved from Installing Gentoo to Duplicate Threads.

In the future, instead of posting a new topic, please update the old one. Aside from those in locked topics and those moved to unwritable sections any user can edit their own posts so long as their account remains active and has not been banned.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Duplicate Threads All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum