Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
New ATI drivers out 7.11 aka 8.43.x
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5  
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Unsupported Software
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Dark Defender
n00b
n00b


Joined: 27 Dec 2006
Posts: 74

PostPosted: Thu Dec 20, 2007 11:07 pm    Post subject: Reply with quote

Wojtek_ wrote:
And so the new drivers (Catalyst 7.12) are out. Hopefully they'll reach portage soon. I hope that I will finally manage to get AIGLX with xorg-server-1.4. Probably good time to start a new thread.
Cheers,

Wojtek

Yepp.

Also it seems like the fixed they memleak and soname bug. Also FireGL is now supported :)
Back to top
View user's profile Send private message
ok
Guru
Guru


Joined: 11 Jul 2006
Posts: 390
Location: germany

PostPosted: Sun Dec 23, 2007 9:10 pm    Post subject: Reply with quote

ok wrote:
brakezone wrote:

It's me again. I have everything working okay except some library issue apparently. Running a duel head system produces this output from fglrxinfo

3d is working but things are just a little buggy with this problem. it seems related to duel head as if I go single the problem goes away.
...

Did you solved it? I have the same issue (dual head):
Code:

oliver /tmp $ fglrxinfo
display: :0.0  screen: 0
OpenGL vendor string: ATI Technologies Inc.
OpenGL renderer string: ATI MOBILITY RADEON 9600/9700 Series
OpenGL version string: 2.1.7059 Release



display: :0.0  screen: 1
OpenGL vendor string: ATI Technologies Inc.
OpenGL renderer string: ATI MOBILITY RADEON 9600/9700 Series
OpenGL version string: 2.1.7059 Release

*** glibc detected *** fglrxinfo: double free or corruption (!prev): 0x08061028 ***
======= Backtrace: =========
/lib/libc.so.6[0xb7d483a6]
/lib/libc.so.6(cfree+0x89)[0xb7d4a029]
/usr/lib/dri/fglrx_dri.so[0xb79eab02]
/usr/lib/libGL.so.1[0xb7f25c61]
/usr/lib/libX11.so.6(_XFreeExtData+0x21)[0xb7e40d3d]
======= Memory map: ========
08048000-0804b000 r-xp 00000000 03:05 6899675    /opt/bin/fglrxinfo
...


works with ~8.443.1
Back to top
View user's profile Send private message
RMX
n00b
n00b


Joined: 22 Aug 2004
Posts: 66

PostPosted: Wed Jan 16, 2008 11:44 pm    Post subject: Reply with quote

Hello,
I'm using 8.443.1 drivers. I have DRI working etc, but I have problems with composite, it is really slow. I'm using xfce composite manager (but I'm getting the same problem with xcompmgr) and even if all the effects are off - it's still very slow. For example, if I minimize firefox window and try to maximize it - it takes about 1-2 seconds. I've noticed that the bigger the window is, the slower it restores. When I disable composite - everything runs fast and smooth. Maybe you'll have ideas what could be wrong?

Thanks.

EDIT: by the way, when I boot up ubuntu livecd (it has beryl compiz I guess), it's running fast as it should, with all the effects.


Last edited by RMX on Thu Jan 17, 2008 1:18 am; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
ok
Guru
Guru


Joined: 11 Jul 2006
Posts: 390
Location: germany

PostPosted: Thu Jan 17, 2008 12:48 am    Post subject: Reply with quote

I tried composite with KDE, display the KMenu or other windows was really slow, too. I didn't search for a solution, i just turned it off and now KDE runs with normal speed. If you find a hint, could you post it please?
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Unsupported Software All times are GMT
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5
Page 5 of 5

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum