Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
glsa-check doesn;t work anymore?! [SOLVED]
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Duplicate Threads
View previous topic :: View next topic  
Author Message
hexa
Apprentice
Apprentice


Joined: 10 Aug 2005
Posts: 163

PostPosted: Tue Oct 02, 2007 1:41 pm    Post subject: glsa-check doesn;t work anymore?! [SOLVED] Reply with quote

In two of my new systems glsa-check -l doesn't come to the end.
"
mali log # emerge --version
Portage 2.1.3.9 (hardened/x86/2.6, gcc-3.4.6, glibc-2.3.6-r5, 2.6.20-hardened-r6ISG i686)
"

Here is the actual problem:
"
200704-03 [U] OpenAFS: Privilege escalation ( net-fs/openafs )
200709-15 [U] BEA JRockit: Multiple vulnerabilities ( dev-java/jrockit-jdk-bin )
200704-04 [U] OpenPBS: Multiple vulnerabilities ( sys-cluster/openpbs )
200709-16 [U] Lighttpd: Buffer overflow ( www-servers/lighttpd )
200704-05 [U] zziplib: Buffer Overflow ( dev-libs/zziplib )
200709-17 [U] teTeX: Multiple buffer overflows ( app-text/tetex )
200704-06 [U] Evince: Stack overflow in included gv code ( app-text/evince )
Traceback (most recent call last):
File "/usr/bin/glsa-check", line 206, in ?
sys.exit(summarylist(glsalist))
File "/usr/bin/glsa-check", line 172, in summarylist
myglsa = Glsa(myid, glsaconfig)
File "/usr/lib/gentoolkit/pym/glsa.py", line 414, in __init__
self.read()
File "/usr/lib/gentoolkit/pym/glsa.py", line 432, in read
self.parse(urllib.urlopen(myurl))
File "/usr/lib/gentoolkit/pym/glsa.py", line 470, in parse
self.description = getText(myroot.getElementsByTagName("description")[0], format="xml")
File "/usr/lib/gentoolkit/pym/glsa.py", line 233, in getText
return str(rValue)
UnicodeEncodeError: 'ascii' codec can't encode character u'\xe9' in position 544: ordinal not in range(128)
mali log #
"


Last edited by hexa on Tue Oct 02, 2007 1:44 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
hexa
Apprentice
Apprentice


Joined: 10 Aug 2005
Posts: 163

PostPosted: Tue Oct 02, 2007 1:44 pm    Post subject: Reply with quote

Found a solution here:
https://bugs.gentoo.org/show_bug.cgi?id=162493
Back to top
View user's profile Send private message
mark_alec
Bodhisattva
Bodhisattva


Joined: 11 Sep 2004
Posts: 6066
Location: Melbourne, Australia

PostPosted: Tue Oct 02, 2007 2:04 pm    Post subject: Reply with quote

Moved from Portage & Programming to Duplicate Threads.

See https://forums.gentoo.org/viewtopic-t-592115.html
_________________
www.gentoo.org.au || #gentoo-au
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Duplicate Threads All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum