Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
Resolvido: Limitar banda para emerge?
View unanswered posts
View posts from last 24 hours
View posts from last 7 days

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Portuguese
View previous topic :: View next topic  
Author Message
domus-br
Apprentice
Apprentice


Joined: 27 May 2003
Posts: 292
Location: Niterói-RJ,Brasil

PostPosted: Sun Sep 02, 2007 10:07 pm    Post subject: Resolvido: Limitar banda para emerge? Reply with quote

alguem sabe algum jeito de limitar a banda usada quando fazemos o emerge?

no wget eu sei, mas no emerge não
_________________
http://www.mozilla.org.br

"Este site só funciona com browser IE 5 ou superior"
O Mozilla é superior!!
:=:=:=:=:=:
Forumgdh
LinuxBsd


Last edited by domus-br on Wed Sep 05, 2007 12:40 am; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
domus-br
Apprentice
Apprentice


Joined: 27 May 2003
Posts: 292
Location: Niterói-RJ,Brasil

PostPosted: Wed Sep 05, 2007 12:39 am    Post subject: Reply with quote

oi pessoal, resolvi depois que pesquisei aqui

coloquei as duas linhas no /etc/make.conf

Code:
#FETCHCOMMAND="/usr/bin/wget -t 5 -T 60 --passive-ftp --limit-rate=10k \${URI} -P \${DISTDIR}"
#RESUMECOMMAND="/usr/bin/wget -c -t 5 -T 60 --passive-ftp --limit-rate=10k \${URI} -P \${DISTDIR}"


abraços
_________________
http://www.mozilla.org.br

"Este site só funciona com browser IE 5 ou superior"
O Mozilla é superior!!
:=:=:=:=:=:
Forumgdh
LinuxBsd
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Portuguese All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum