Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
xterm: error while loading shared libraries: libexpat.so.0
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Duplicate Threads
View previous topic :: View next topic  
Author Message
bascom
n00b
n00b


Joined: 05 Dec 2006
Posts: 19
Location: North Carolina

PostPosted: Sun Sep 02, 2007 1:33 pm    Post subject: xterm: error while loading shared libraries: libexpat.so.0 Reply with quote

I have a working xorg.conf as I can test it using X -config /etc/X11/xorg.conf
My problem is that I can not startx, I get the following errors :

xclock: error while loading shared libraries: libexpat.so.0: cannot open shared object file: no such file or direcrory
xterm: error while loading shared libraries: libexpat.so.0: cannot open shared object file: no such file or direcrory

I have recently migrated to modular X.

By the way, the support that I have found in these forums is incredible, my appreciation to all
Back to top
View user's profile Send private message
nixnut
Administrator
Administrator


Joined: 09 Apr 2004
Posts: 10973
Location: the dutch mountains

PostPosted: Sun Sep 02, 2007 1:37 pm    Post subject: Reply with quote

Moved from Gentoo on PPC to Duplicate Threads.
See the Upgrade to expat-2.0.x needs revdep-rebuild thread.
_________________
Please add [solved] to the initial post's subject line if you feel your problem is resolved. Help answer the unanswered

talk is cheap. supply exceeds demand
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Duplicate Threads All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum