Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
!! ERROR: dev-libs/glib-1.2.10-r5 failed.
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Duplicate Threads
View previous topic :: View next topic  
Author Message
padoor
Advocate
Advocate


Joined: 30 Dec 2005
Posts: 3991
Location: india

PostPosted: Thu Apr 26, 2007 5:06 pm    Post subject: !! ERROR: dev-libs/glib-1.2.10-r5 failed. Reply with quote

/bin/sh ./libtool --mode=compile i686-pc-linux-gnu-gcc -DHAVE_CONFIG_H -I. -I. -I. -DG_LOG_DOMAIN=g_log_domain_glib -DG_ENABLE_DEBUG -O2 -march=i686 -pipe -fPIC -Wall -D_REENTRANT -c garray.c
./libtool: line 297: s,^.*/,,g: No such file or directory
./libtool: line 711: -e: command not found
*** Warning: inferring the mode of operation is deprecated.
*** Future versions of Libtool will require --mode=MODE be specified.
./libtool: line 1022: -e: command not found
./libtool: line 1022: -e: command not found
./libtool: line 1022: -e: command not found
./libtool: line 1022: -e: command not found
./libtool: line 1022: -e: command not found
./libtool: line 1022: -e: command not found
./libtool: line 1022: -e: command not found
./libtool: line 1022: -e: command not found
./libtool: line 1022: -e: command not found
./libtool: line 1022: -e: command not found
./libtool: line 1022: -e: command not found
./libtool: line 1022: -e: command not found
./libtool: line 1022: -e: command not found
./libtool: line 1022: -e: command not found
./libtool: line 1022: -e: command not found
./libtool: line 1050: -e: command not found
./libtool: line 1074: -e: command not found
: compile: cannot determine name of library object from `'
make[2]: *** [garray.lo] Error 1
make[2]: Leaving directory `/var/tmp/portage/dev-libs/glib-1.2.10-r5/work/glib-1.2.10'
make[1]: *** [all-recursive] Error 1
make[1]: Leaving directory `/var/tmp/portage/dev-libs/glib-1.2.10-r5/work/glib-1.2.10'
make: *** [all-recursive-am] Error 2

!!! ERROR: dev-libs/glib-1.2.10-r5 failed.
Call stack:
ebuild.sh, line 1614: Called dyn_compile
ebuild.sh, line 971: Called qa_call 'src_compile'
ebuild.sh, line 44: Called src_compile
glib-1.2.10-r5.ebuild, line 54: Called die

!!! (no error message)
!!! If you need support, post the topmost build error, and the call stack if relevant.
!!! A complete build log is located at '/var/tmp/portage/dev-libs/glib-1.2.10-r5/temp/build.log'.

localhost ~ #

what is the problem?
_________________
reach out a little bit more to catch it (DON'T BELIEVE the advocate part under my user name)
Back to top
View user's profile Send private message
jmbsvicetto
Moderator
Moderator


Joined: 27 Apr 2005
Posts: 4726
Location: Angra do Heroísmo (PT)

PostPosted: Thu Apr 26, 2007 6:02 pm    Post subject: Reply with quote

Hi.

This is a known bug.
_________________
Jorge.

Your twisted, but hopefully friendly daemon.
AMD64 / x86 / Sparc Gentoo
Help answer || emwrap.sh
Back to top
View user's profile Send private message
mark_alec
Bodhisattva
Bodhisattva


Joined: 11 Sep 2004
Posts: 6066
Location: Melbourne, Australia

PostPosted: Fri Apr 27, 2007 4:52 am    Post subject: Reply with quote

Moved from Portage & Programming to Duplicate Threads.

See https://forums.gentoo.org/viewtopic-t-541928.html
_________________
www.gentoo.org.au || #gentoo-au
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Duplicate Threads All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum