Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
Kernel problems / not syncing:VFS:Unable to mount root fs..
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

Goto page Previous  1, 2  
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Kernel & Hardware
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Fatsug
n00b
n00b


Joined: 07 Jun 2007
Posts: 3
Location: Stockholm

PostPosted: Thu Jun 07, 2007 12:57 pm    Post subject: Reply with quote

Hello,

I have red this thread and I believe I have a similar problem.

I have AMD 64, Motherboard: Gigabyte K8NF-9 all (almost) nvidia drivers, Harddisk: Seagate: ST3200822AS Sata

I upgraded the kernel from 2.6.17-r8 to 2.6.20-r8 and now the kernel can't find the harddisk.

During the boot process the kernel prints the following message:

SCSI0: sata_nv
ata1: SATA link uo Gbps (Sstatus 113 Scontrol 300)
ata1.00: ATA-7, max UDMA/133, 390721968 sector: LBA48 NCP (depth 31/32)
ata1.00 ata1 dev 0 multi count 16
ata1.00 qc time out

repeat this several of times, but fails.

I've compiled sata_nv, sata_ahci and pata_nv into the kernel in different combinations, but nothing works.

Please help
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Kernel & Hardware All times are GMT
Goto page Previous  1, 2
Page 2 of 2

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum