Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
File missing in net-fs/nfs-utils-1.0.10
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Duplicate Threads
View previous topic :: View next topic  
Author Message
jorge
n00b
n00b


Joined: 08 Mar 2003
Posts: 9
Location: San Diego, CA

PostPosted: Sun Mar 25, 2007 10:27 pm    Post subject: File missing in net-fs/nfs-utils-1.0.10 Reply with quote

Just sync'ed, this was pushed out earlier today.

Code:
# emerge -u world
Calculating world dependencies... done!

>>> Emerging (1 of 1) net-fs/nfs-utils-1.0.10 to /
 * nfs-utils-1.0.10.tar.gz RMD160 ;-) ...                                 [ ok ]
 * nfs-utils-1.0.10.tar.gz SHA1 ;-) ...                                   [ ok ]
 * nfs-utils-1.0.10.tar.gz SHA256 ;-) ...                                 [ ok ]
 * nfs-utils-1.0.10.tar.gz size ;-) ...                                   [ ok ]
 * nfs-utils-1.0.10-CITI_NFS4_ALL-1.dif RMD160 ;-) ...                    [ ok ]
 * nfs-utils-1.0.10-CITI_NFS4_ALL-1.dif SHA1 ;-) ...                      [ ok ]
 * nfs-utils-1.0.10-CITI_NFS4_ALL-1.dif SHA256 ;-) ...                    [ ok ]
 * nfs-utils-1.0.10-CITI_NFS4_ALL-1.dif size ;-) ...                      [ ok ]
 * checking ebuild checksums ;-) ...                                      [ ok ]
 * checking auxfile checksums ;-) ...                                     [ !! ]

!!! A file listed in the Manifest could not be found: /usr/portage/net-fs/nfs-utils/files/nfs.confd.old
Back to top
View user's profile Send private message
deno
Guru
Guru


Joined: 13 Sep 2006
Posts: 405

PostPosted: Sun Mar 25, 2007 11:40 pm    Post subject: Reply with quote

I am having the same problem...
Back to top
View user's profile Send private message
bloemker
n00b
n00b


Joined: 11 Oct 2006
Posts: 20
Location: Augsburg, Germany

PostPosted: Mon Mar 26, 2007 8:57 am    Post subject: Reply with quote

Same problem here.

As suggested in the topic
https://forums.gentoo.org/viewtopic-t-549248-highlight-nfsutils.html
just:

Code:

ebuild /usr/portage/net-fs/nfs-utils/nfs-utils-1.0.10.ebuild digest


Re-emerging nfs-utils worked after that.
Back to top
View user's profile Send private message
mark_alec
Bodhisattva
Bodhisattva


Joined: 11 Sep 2004
Posts: 6066
Location: Melbourne, Australia

PostPosted: Mon Mar 26, 2007 9:36 am    Post subject: Reply with quote

Moved from Portage & Programming to Duplicate Threads.

See thread bloemaker posted.
_________________
www.gentoo.org.au || #gentoo-au
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Duplicate Threads All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum