Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
many problems after installed Gentoo
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Duplicate Threads
View previous topic :: View next topic  
Author Message
gentooo_user
n00b
n00b


Joined: 26 Feb 2006
Posts: 19

PostPosted: Fri Mar 09, 2007 7:15 pm    Post subject: many problems after installed Gentoo Reply with quote

hi all ;
I installed Gentoo on my laptop ( Acer Aspire 5051ANWXMi) , but I still have many
problems :

when I browse the internet via any browser , it exist suddenly
the sound card , and usb , and VGA card noy installed yet , and
I dont know how to install them , I could Install the Wireless Card .
I dont sure if the xorg installed perfectly although I emerged Gnome , but I faced 3
problems through emerge Gnome , which are :


ERROR: x11-libs/vte-0.14.1 failed
"""configure: error: You must have freetype 2.0.2 or later to build vte"

"ERROR: x11-libs/vte-0.14.1 failed"

ERROR: dev-python/pyopengl-2.0.0.44 failed
configure: error: You must have freetype 2.0.2 or later to build vte
make: *** [udev_device.o] Error 127


but I could solve these problems .

when I make : emerge --search Xorg , It shows :

app-doc/xorg-docs
Latest version available: 1.2
Latest version installed: 1.2
Size of downloaded files: 24,396 kB
Homepage: http://xorg.freedesktop.org/
Description: X.Org docs
License: xorg-docs

x11-base/xorg-server
Latest version available: 1.1.1-r4
Latest version installed: 1.1.1-r4
Size of downloaded files: 27,510 kB
Homepage: http://xorg.freedesktop.org/
Description: X.Org X servers
License: xorg-server MIT


x11-base/xorg-x11
Latest version available: 7.1
Latest version installed: 7.1
Size of downloaded files: 0 kB
Homepage: http://xorg.freedesktop.org
Description: An X11 implementation maintained by the X.Org Foundation (meta package)
License: as-is

x11-misc/xorg-cf-files
Latest version available: 1.0.2
Latest version installed: 1.0.2
Size of downloaded files: 775 kB
Homepage: http://xorg.freedesktop.org/
Description: Old Imake-related build files
License: xorg-cf-files


when the Gentoo Start , It shows :

Lettinh udev process events ... [!!]

it must be show green star .

when I make lspci , It shows :

00:00.0 Host bridge: ATI Technologies Inc RS480 Host Bridge (rev 10)
00:01.0 PCI bridge: ATI Technologies Inc RS480 PCI Bridge
00:04.0 PCI bridge: ATI Technologies Inc RS480 PCI Bridge
00:05.0 PCI bridge: ATI Technologies Inc Unknown device 5a37
00:06.0 PCI bridge: ATI Technologies Inc RS480 PCI Bridge
00:07.0 PCI bridge: ATI Technologies Inc RS480 PCI Bridge
00:12.0 IDE interface: ATI Technologies Inc ATI 4379 Serial ATA Controller (rev 80)
00:13.0 USB Controller: ATI Technologies Inc IXP SB400 USB Host Controller (rev 80)
00:13.1 USB Controller: ATI Technologies Inc IXP SB400 USB Host Controller (rev 80)
00:13.2 USB Controller: ATI Technologies Inc IXP SB400 USB2 Host Controller (rev 80)
00:14.0 SMBus: ATI Technologies Inc IXP SB400 SMBus Controller (rev 83)
00:14.1 IDE interface: ATI Technologies Inc Standard Dual Channel PCI IDE Controller ATI (rev 80)
00:14.2 Audio device: ATI Technologies Inc SB450 HDA Audio (rev 01)
00:14.3 ISA bridge: ATI Technologies Inc IXP SB400 PCI-ISA Bridge (rev 80)
00:14.4 PCI bridge: ATI Technologies Inc IXP SB400 PCI-PCI Bridge (rev 80)
01:05.0 VGA compatible controller: ATI Technologies Inc RS482 [Radeon Xpress 200M]
08:01.0 CardBus bridge: ENE Technology Inc CB-712/4 Cardbus Controller (rev 10)
08:01.1 FLASH memory: ENE Technology Inc ENE PCI Memory Stick Card Reader Controller (rev 01)
08:01.2 Class 0805: ENE Technology Inc ENE PCI Secure Digital Card Reader Controller (rev 01)
08:01.3 FLASH memory: ENE Technology Inc FLASH memory: ENE Technology Inc: (rev 01)
08:01.4 FLASH memory: ENE Technology Inc Unknown device 0551 (rev 01)
08:02.0 Ethernet controller: Realtek Semiconductor Co., Ltd. RTL-8139/8139C/8139C+ (rev 10)
08:04.0 Network controller: Broadcom Corporation BCM4318 [AirForce One 54g] 802.11g Wireless LAN Controller (rev 02)



my make.conf is :


CHOST="i386-pc-linux-gnu"
CFLAGS="-march=athlon64 -msse3 -O2 -pipe -fomit-frame-pointer"
CXXFLAGS="${CFLAGS}"
USE="gnome gtk -kde -qt3 -qt4 dvd alsa cdr -opengl hal avahi midi"
INPUT_DEVICES="keyboard mouse"
VIDEO_CARDS="fglrx"
ALSA_CARDS="HDA"

when I make dmesg :


Linux version 2.6.14.3 (root@localhost) (gcc version 3.4.4 (Gentoo 3.4.4-r1, ssp-3.4.4-1.0, pie-8.7.8)) #3 SMP PREEMPT Tue Feb 13 15:54:59 UTC 2007
BIOS-provided physical RAM map:
BIOS-e820: 0000000000000000 - 000000000009dc00 (usable)
BIOS-e820: 000000000009dc00 - 00000000000a0000 (reserved)
BIOS-e820: 00000000000d0000 - 0000000000100000 (reserved)
BIOS-e820: 0000000000100000 - 000000001ee90000 (usable)
BIOS-e820: 000000001ee90000 - 000000001ee9d000 (ACPI data)
BIOS-e820: 000000001ee9d000 - 000000001ef00000 (ACPI NVS)
BIOS-e820: 000000001ef00000 - 0000000020000000 (reserved)
BIOS-e820: 00000000e0000000 - 00000000f0000000 (reserved)
BIOS-e820: 00000000fec00000 - 00000000fec10000 (reserved)
BIOS-e820: 00000000fee00000 - 00000000fee01000 (reserved)
BIOS-e820: 00000000fff80000 - 0000000100000000 (reserved)
494MB LOWMEM available.
found SMP MP-table at 000f8a70
On node 0 totalpages: 126608
DMA zone: 4096 pages, LIFO batch:1
Normal zone: 122512 pages, LIFO batch:31
HighMem zone: 0 pages, LIFO batch:1
DMI present.
ACPI: RSDP (v000 PTLTD ) @ 0x000f8a40
ACPI: RSDT (v001 ACRSYS ACRPRDCT 0x06040000 LTP 0x00000000) @ 0x1ee960c4
ACPI: FADT (v001 ATI Bowfin 0x06040000 ATI 0x000f4240) @ 0x1ee9cdcd
ACPI: SSDT (v001 PTLTD POWERNOW 0x06040000 LTP 0x00000001) @ 0x1ee9ce41
ACPI: MADT (v001 PTLTD APIC 0x06040000 LTP 0x00000000) @ 0x1ee9cf56
ACPI: MCFG (v001 PTLTD MCFG 0x06040000 LTP 0x00000000) @ 0x1ee9cf9c
ACPI: BOOT (v001 PTLTD $SBFTBL$ 0x06040000 LTP 0x00000001) @ 0x1ee9cfd8
ACPI: DSDT (v001 ATI SB460 0x06040000 MSFT 0x02000002) @ 0x00000000
ACPI: Local APIC address 0xfee00000
ACPI: LAPIC (acpi_id[0x00] lapic_id[0x00] enabled)
Processor #0 15:12 APIC version 16
ACPI: LAPIC_NMI (acpi_id[0x00] high edge lint[0x1])
ACPI: IOAPIC (id[0x01] address[0xfec00000] gsi_base[0])
IOAPIC[0]: apic_id 1, version 33, address 0xfec00000, GSI 0-23
ACPI: IRQ9 used by override.
Enabling APIC mode: Flat. Using 1 I/O APICs
Using ACPI (MADT) for SMP configuration information
Allocating PCI resources starting at 30000000 (gap: 20000000:c0000000)
Built 1 zonelists
Kernel command line: root=/dev/hda3
mapped APIC to ffffd000 (fee00000)
mapped IOAPIC to ffffc000 (fec00000)
Initializing CPU#0
PID hash table entries: 2048 (order: 11, 32768 bytes)
Detected 2000.273 MHz processor.
Using tsc for high-res timesource
Console: colour VGA+ 80x25
Dentry cache hash table entries: 65536 (order: 6, 262144 bytes)
Inode-cache hash table entries: 32768 (order: 5, 131072 bytes)
Memory: 497176k/506432k available (2750k kernel code, 8688k reserved, 855k data, 204k init, 0k highmem)
Checking if this processor honours the WP bit even in supervisor mode... Ok.
Calibrating delay using timer specific routine.. 4008.60 BogoMIPS (lpj=8017217)
Mount-cache hash table entries: 512
CPU: After generic identify, caps: 078bfbff ebd3fbff 00000000 00000000 00002001 00000000 0000001d
CPU: After vendor identify, caps: 078bfbff ebd3fbff 00000000 00000000 00002001 00000000 0000001d
CPU: L1 I Cache: 64K (64 bytes/line), D cache 64K (64 bytes/line)
CPU: L2 Cache: 512K (64 bytes/line)
CPU: After all inits, caps: 078bfbff ebd3fbff 00000000 00000010 00002001 00000000 0000001d
Intel machine check architecture supported.
Intel machine check reporting enabled on CPU#0.
mtrr: v2.0 (20020519)
Enabling fast FPU save and restore... done.
Enabling unmasked SIMD FPU exception support... done.
Checking 'hlt' instruction... OK.
CPU0: AMD Turion(tm) 64 Mobile Technology MK-36 stepping 02
Total of 1 processors activated (4008.60 BogoMIPS).
ENABLING IO-APIC IRQs
..TIMER: vector=0x31 pin1=0 pin2=-1
Brought up 1 CPUs
NET: Registered protocol family 16
ACPI: bus type pci registered
PCI: BIOS BUG #81[00000000] found
PCI: Using MMCONFIG
ACPI: Subsystem revision 20050902
ACPI-0339: *** Error: Looking up [Z00E] in namespace, AE_NOT_FOUND
search_node c14aee00 start_node c14aee00 return_node 00000000
ACPI: Interpreter enabled
ACPI: Using IOAPIC for interrupt routing
ACPI: PCI Root Bridge [PCI0] (0000:00)
PCI: Probing PCI hardware (bus 00)
PCI: Ignoring BAR0-3 of IDE controller 0000:00:14.1
Boot video device is 0000:01:05.0
PCI: Transparent bridge - 0000:00:14.4
ACPI: PCI Interrupt Routing Table [\_SB_.PCI0._PRT]
ACPI: PCI Interrupt Routing Table [\_SB_.PCI0.PB4_._PRT]
ACPI: PCI Interrupt Routing Table [\_SB_.PCI0.PB5_._PRT]
ACPI: PCI Interrupt Routing Table [\_SB_.PCI0.PB6_._PRT]
ACPI: PCI Interrupt Routing Table [\_SB_.PCI0.PB7_._PRT]
ACPI: PCI Interrupt Link [LNKA] (IRQs 10 11) *0, disabled.
ACPI: PCI Interrupt Link [LNKB] (IRQs 10 11) *0, disabled.
ACPI: PCI Interrupt Link [LNKC] (IRQs 10 11) *0, disabled.
ACPI: PCI Interrupt Link [LNKD] (IRQs 10 11) *0, disabled.
ACPI: PCI Interrupt Link [LNKE] (IRQs 10 11) *0, disabled.
ACPI: PCI Interrupt Link [LNKF] (IRQs 10 11) *0, disabled.
ACPI: PCI Interrupt Link [LNKG] (IRQs 10 11) *0, disabled.
ACPI: PCI Interrupt Link [LNKH] (IRQs 10 11) *0, disabled.
ACPI: PCI Interrupt Link [LNKU] (IRQs 3 4 5 7) *0, disabled.
ACPI: Embedded Controller [EC0] (gpe 20)
ACPI: PCI Interrupt Routing Table [\_SB_.PCI0.P2P_._PRT]
ACPI: PCI Interrupt Routing Table [\_SB_.PCI0.AGP_._PRT]
Linux Plug and Play Support v0.97 (c) Adam Belay
pnp: PnP ACPI init
pnp: PnP ACPI: found 10 devices
SCSI subsystem initialized
usbcore: registered new driver usbfs
usbcore: registered new driver hub
PCI: Using ACPI for IRQ routing
PCI: If a device doesn't work, try "pci=routeirq". If it helps, post a report
PCI: Cannot allocate resource region 7 of bridge 0000:00:04.0
PCI: Cannot allocate resource region 8 of bridge 0000:00:04.0
PCI: Cannot allocate resource region 7 of bridge 0000:00:05.0
PCI: Cannot allocate resource region 8 of bridge 0000:00:05.0
PCI: Cannot allocate resource region 7 of bridge 0000:00:06.0
PCI: Cannot allocate resource region 8 of bridge 0000:00:06.0
PCI: Cannot allocate resource region 7 of bridge 0000:00:07.0
PCI: Cannot allocate resource region 8 of bridge 0000:00:07.0
pnp: 00:07: ioport range 0x1080-0x1080 has been reserved
pnp: 00:07: ioport range 0x220-0x22f has been reserved
PCI: Bridge: 0000:00:01.0
IO window: 9000-9fff
MEM window: d0100000-d01fffff
PREFETCH window: d4000000-d7ffffff
PCI: Bridge: 0000:00:04.0
IO window: disabled.
MEM window: disabled.
PREFETCH window: disabled.
PCI: Bridge: 0000:00:05.0
IO window: disabled.
MEM window: disabled.
PREFETCH window: disabled.
PCI: Bridge: 0000:00:06.0
IO window: disabled.
MEM window: disabled.
PREFETCH window: disabled.
PCI: Bridge: 0000:00:07.0
IO window: disabled.
MEM window: disabled.
PREFETCH window: disabled.
PCI: Bus 9, cardbus bridge: 0000:08:01.0
IO window: 0000a400-0000a4ff
IO window: 0000a800-0000a8ff
PREFETCH window: 30000000-31ffffff
MEM window: 34000000-35ffffff
PCI: Bridge: 0000:00:14.4
IO window: a000-afff
MEM window: d0200000-d02fffff
PREFETCH window: 30000000-31ffffff
PCI: Device 0000:00:04.0 not available because of resource collisions
PCI: Setting latency timer of device 0000:00:04.0 to 64
PCI: Device 0000:00:05.0 not available because of resource collisions
PCI: Setting latency timer of device 0000:00:05.0 to 64
PCI: Device 0000:00:06.0 not available because of resource collisions
PCI: Setting latency timer of device 0000:00:06.0 to 64
PCI: Device 0000:00:07.0 not available because of resource collisions
PCI: Setting latency timer of device 0000:00:07.0 to 64
PCI: Enabling device 0000:08:01.0 (0004 -> 0007)
ACPI: PCI Interrupt 0000:08:01.0[A] -> GSI 23 (level, low) -> IRQ 16
Simple Boot Flag at 0x36 set to 0x1
Machine check exception polling timer started.
audit: initializing netlink socket (disabled)
audit(1173475522.916:1): initialized
Installing knfsd (copyright (C) 1996 okir@monad.swb.de).
ACPI: AC Adapter [ACAD] (on-line)
ACPI: Battery Slot [BAT1] (battery absent)
ACPI: Power Button (FF) [PWRF]
ACPI: Power Button (CM) [PWRB]
ACPI: Lid Switch [LID]
ACPI: Sleep Button (CM) [SLPB]
ACPI: CPU0 (power states: C1[C1])
ACPI: Thermal Zone [THRM] (53 C)
ibm_acpi: ec object not found
lp: driver loaded but no devices found
Linux agpgart interface v0.101 (c) Dave Jones
[drm] Initialized drm 1.0.0 20040925
PNP: PS/2 Controller [PNP0303:KBC0,PNP0f13:MSE0] at 0x60,0x64 irq 1,12
i8042.c: Detected active multiplexing controller, rev 1.1.
serio: i8042 AUX0 port at 0x60,0x64 irq 12
serio: i8042 AUX1 port at 0x60,0x64 irq 12
serio: i8042 AUX2 port at 0x60,0x64 irq 12
serio: i8042 AUX3 port at 0x60,0x64 irq 12
serio: i8042 KBD port at 0x60,0x64 irq 1
Serial: 8250/16550 driver $Revision: 1.90 $ 4 ports, IRQ sharing disabled
io scheduler noop registered
io scheduler anticipatory registered
io scheduler deadline registered
io scheduler cfq registered
floppy0: no floppy controllers found
8139too Fast Ethernet driver 0.9.27
ACPI: PCI Interrupt 0000:08:02.0[A] -> GSI 20 (level, low) -> IRQ 17
eth0: RealTek RTL8139 at 0xa000, 00:16:36:90:2c:5f, IRQ 17
eth0: Identified 8139 chip type 'RTL-8100B/8139D'
Uniform Multi-Platform E-IDE driver Revision: 7.00alpha2
ide: Assuming 33MHz system bus speed for PIO modes; override with idebus=xx
ATIIXP: IDE controller at PCI slot 0000:00:14.1
ACPI: PCI Interrupt 0000:00:14.1[A] -> GSI 16 (level, low) -> IRQ 18
ATIIXP: chipset revision 128
ATIIXP: not 100% native mode: will probe irqs later
ide0: BM-DMA at 0x8420-0x8427, BIOS settings: hda:DMA, hdb:DMA
ATIIXP: simplex device: DMA disabled
ide1: ATIIXP Bus-Master DMA disabled (BIOS)
Probing IDE interface ide0...
hda: Hitachi HTS541660J9AT00, ATA DISK drive
hdb: MATSHITADVD-RAM UJ-850S, ATAPI CD/DVD-ROM drive
ide0 at 0x1f0-0x1f7,0x3f6 on irq 14
Probing IDE interface ide1...
Probing IDE interface ide1...
hda: max request size: 1024KiB
hda: 117210240 sectors (60011 MB) w/7512KiB Cache, CHS=16383/255/63, UDMA(100)
hda: cache flushes supported
hda: hda1 hda2 hda3 hda4
hdb: ATAPI 24X DVD-ROM DVD-R-RAM CD-R/RW drive, 2048kB Cache, UDMA(33)
Uniform CD-ROM driver Revision: 3.20
libata version 1.12 loaded.
ieee1394: raw1394: /dev/raw1394 device initialized
usbmon: debugfs is not available
ACPI: PCI Interrupt 0000:00:13.2[A] -> GSI 19 (level, low) -> IRQ 19
ehci_hcd 0000:00:13.2: EHCI Host Controller
ehci_hcd 0000:00:13.2: new USB bus registered, assigned bus number 1
ehci_hcd 0000:00:13.2: irq 19, io mem 0xd0007000
ehci_hcd 0000:00:13.2: USB 2.0 initialized, EHCI 1.00, driver 10 Dec 2004
hub 1-0:1.0: USB hub found
hub 1-0:1.0: 8 ports detected
USB Universal Host Controller Interface driver v2.3
usb 1-3: new high speed USB device using ehci_hcd and address 2
usbcore: registered new driver usblp
drivers/usb/class/usblp.c: v0.13: USB Printer Device Class driver
Initializing USB Mass Storage driver...
usbcore: registered new driver usb-storage
USB Mass Storage support registered.
usbcore: registered new driver usbhid
drivers/usb/input/hid-core.c: v2.6:USB HID core driver
mice: PS/2 mouse device common for all mice
oprofile: using NMI interrupt.
NET: Registered protocol family 2
IP route cache hash table entries: 4096 (order: 2, 16384 bytes)
TCP established hash table entries: 16384 (order: 5, 196608 bytes)
TCP bind hash table entries: 16384 (order: 5, 196608 bytes)
TCP: Hash tables configured (established 16384 bind 16384)
TCP reno registered
ip_conntrack version 2.3 (3956 buckets, 31648 max) - 216 bytes per conntrack
ip_tables: (C) 2000-2002 Netfilter core team
input: AT Translated Set 2 keyboard on isa0060/serio0
ipt_recent v0.3.1: Stephen Frost <sfrost@snowman.net>. http://snowman.net/projects/ipt_recent/
arp_tables: (C) 2002 David S. Miller
TCP bic registered
NET: Registered protocol family 1
NET: Registered protocol family 17
Using IPI Shortcut mode
ReiserFS: hda3: found reiserfs format "3.6" with standard journal
Synaptics Touchpad, model: 1, fw: 6.2, id: 0x12a0b1, caps: 0xa04713/0x204000
input: SynPS/2 Synaptics TouchPad on isa0060/serio4
ReiserFS: hda3: using ordered data mode
ReiserFS: hda3: journal params: device hda3, size 8192, journal first block 18, max trans len 1024, max batch 900, max commit age 30, max trans age 30
ReiserFS: hda3: checking transaction log (hda3)
ReiserFS: hda3: journal-1153: found in header: first_unflushed_offset 1452, last_flushed_trans_id 30422
ReiserFS: hda3: journal-1006: found valid transaction start offset 1452, len 8 id 30423
ReiserFS: hda3: journal-1206: Starting replay from offset 130665790047660, trans_id 1
ReiserFS: hda3: journal-1037: journal_read_transaction, offset 1452, len 8 mount_id 77
ReiserFS: hda3: journal-1095: setting journal start to offset 1462
ReiserFS: hda3: journal-1037: journal_read_transaction, offset 1462, len 796 mount_id -1208804296
ReiserFS: hda3: journal-1146: journal_read_trans skipping because -1208804296 is != newest_mount_id 77
ReiserFS: hda3: journal-1299: Setting newest_mount_id to 78
ReiserFS: hda3: replayed 1 transactions in 0 seconds
ReiserFS: hda3: Using r5 hash to sort names
VFS: Mounted root (reiserfs filesystem) readonly.
Freeing unused kernel memory: 204k freed
Adding 1004052k swap on /dev/hda2. Priority:-1 extents:1 across:1004052k
ndiswrapper version 1.33 loaded (preempt=yes,smp=yes)
ndiswrapper: driver bcmwl5 (Broadcom,12/22/2004, 3.100.46.0) loaded
ACPI: PCI Interrupt 0000:08:04.0[A] -> GSI 21 (level, low) -> IRQ 20
ndiswrapper: using IRQ 20
wlan0: ethernet device 00:16:cf:86:1f:90 using NDIS driver: bcmwl5, version: 0x3642e00, NDIS version: 0x501, vendor: '', 14E4:4318.5.conf
wlan0: encryption modes supported: WEP; TKIP with WPA, WPA2, WPA2PSK; AES/CCMP with WPA, WPA2, WPA2PSK
usbcore: registered new driver ndiswrapper
ACPI-0339: *** Error: Looking up [Z00E] in namespace, AE_NOT_FOUND
search_node c14aee00 start_node c14aee00 return_node 00000000
ACPI-0508: *** Error: Method execution failed [\_SB_.BAT1._BST] (Node c14aed00), AE_NOT_FOUND
ACPI-0339: *** Error: Looking up [Z00E] in namespace, AE_NOT_FOUND
search_node c14aee00 start_node c14aee00 return_node 00000000
ACPI-0508: *** Error: Method execution failed [\_SB_.BAT1._BST] (Node c14aed00), AE_NOT_FOUND
ACPI-0339: *** Error: Looking up [Z00E] in namespace, AE_NOT_FOUND
search_node c14aee00 start_node c14aee00 return_node 00000000
ACPI-0508: *** Error: Method execution failed [\_SB_.BAT1._BST] (Node c14aed00), AE_NOT_FOUND
ACPI-0339: *** Error: Looking up [Z00E] in namespace, AE_NOT_FOUND
search_node c14aee00 start_node c14aee00 return_node 00000000
ACPI-0508: *** Error: Method execution failed [\_SB_.BAT1._BST] (Node c14aed00), AE_NOT_FOUND
ACPI-0339: *** Error: Looking up [Z00E] in namespace, AE_NOT_FOUND
search_node c14aee00 start_node c14aee00 return_node 00000000
ACPI-0508: *** Error: Method execution failed [\_SB_.BAT1._BST] (Node c14aed00), AE_NOT_FOUND
ACPI-0339: *** Error: Looking up [Z00E] in namespace, AE_NOT_FOUND
search_node c14aee00 start_node c14aee00 return_node 00000000
ACPI-0508: *** Error: Method execution failed [\_SB_.BAT1._BST] (Node c14aed00), AE_NOT_FOUND
ACPI-0339: *** Error: Looking up [Z00E] in namespace, AE_NOT_FOUND
search_node c14aee00 start_node c14aee00 return_node 00000000
ACPI-0508: *** Error: Method execution failed [\_SB_.BAT1._BST] (Node c14aed00), AE_NOT_FOUND
ACPI-0339: *** Error: Looking up [Z00E] in namespace, AE_NOT_FOUND
search_node c14aee00 start_node c14aee00 return_node 00000000
ACPI-0508: *** Error: Method execution failed [\_SB_.BAT1._BST] (Node c14aed00), AE_NOT_FOUND
ACPI-0339: *** Error: Looking up [Z00E] in namespace, AE_NOT_FOUND
search_node c14aee00 start_node c14aee00 return_node 00000000
ACPI-0508: *** Error: Method execution failed [\_SB_.BAT1._BST] (Node c14aed00), AE_NOT_FOUND
ACPI-0339: *** Error: Looking up [Z00E] in namespace, AE_NOT_FOUND
search_node c14aee00 start_node c14aee00 return_node 00000000
ACPI-0508: *** Error: Method execution failed [\_SB_.BAT1._BST] (Node c14aed00), AE_NOT_FOUND
ACPI-0339: *** Error: Looking up [Z00E] in namespace, AE_NOT_FOUND
search_node c14aee00 start_node c14aee00 return_node 00000000
ACPI-0508: *** Error: Method execution failed [\_SB_.BAT1._BST] (Node c14aed00), AE_NOT_FOUND
ACPI-0339: *** Error: Looking up [Z00E] in namespace, AE_NOT_FOUND
search_node c14aee00 start_node c14aee00 return_node 00000000
ACPI-0508: *** Error: Method execution failed [\_SB_.BAT1._BST] (Node c14aed00), AE_NOT_FOUND
ACPI-0339: *** Error: Looking up [Z00E] in namespace, AE_NOT_FOUND
search_node c14aee00 start_node c14aee00 return_node 00000000
ACPI-0508: *** Error: Method execution failed [\_SB_.BAT1._BST] (Node c14aed00), AE_NOT_FOUND
ACPI-0339: *** Error: Looking up [Z00E] in namespace, AE_NOT_FOUND
search_node c14aee00 start_node c14aee00 return_node 00000000
ACPI-0508: *** Error: Method execution failed [\_SB_.BAT1._BST] (Node c14aed00), AE_NOT_FOUND
ACPI-0339: *** Error: Looking up [Z00E] in namespace, AE_NOT_FOUND
search_node c14aee00 start_node c14aee00 return_node 00000000
ACPI-0508: *** Error: Method execution failed [\_SB_.BAT1._BST] (Node c14aed00), AE_NOT_FOUND
ACPI-0339: *** Error: Looking up [Z00E] in namespace, AE_NOT_FOUND
search_node c14aee00 start_node c14aee00 return_node 00000000
ACPI-0508: *** Error: Method execution failed [\_SB_.BAT1._BST] (Node c14aed00), AE_NOT_FOUND
ACPI-0339: *** Error: Looking up [Z00E] in namespace, AE_NOT_FOUND
search_node c14aee00 start_node c14aee00 return_node 00000000
ACPI-0508: *** Error: Method execution failed [\_SB_.BAT1._BST] (Node c14aed00), AE_NOT_FOUND
ACPI-0339: *** Error: Looking up [Z00E] in namespace, AE_NOT_FOUND
search_node c14aee00 start_node c14aee00 return_node 00000000
ACPI-0508: *** Error: Method execution failed [\_SB_.BAT1._BST] (Node c14aed00), AE_NOT_FOUND
ACPI-0339: *** Error: Looking up [Z00E] in namespace, AE_NOT_FOUND
search_node c14aee00 start_node c14aee00 return_node 00000000
ACPI-0508: *** Error: Method execution failed [\_SB_.BAT1._BST] (Node c14aed00), AE_NOT_FOUND
ACPI-0339: *** Error: Looking up [Z00E] in namespace, AE_NOT_FOUND
search_node c14aee00 start_node c14aee00 return_node 00000000
ACPI-0508: *** Error: Method execution failed [\_SB_.BAT1._BST] (Node c14aed00), AE_NOT_FOUND
ACPI-0339: *** Error: Looking up [Z00E] in namespace, AE_NOT_FOUND
search_node c14aee00 start_node c14aee00 return_node 00000000
ACPI-0508: *** Error: Method execution failed [\_SB_.BAT1._BST] (Node c14aed00), AE_NOT_FOUND
ACPI-0339: *** Error: Looking up [Z00E] in namespace, AE_NOT_FOUND
search_node c14aee00 start_node c14aee00 return_node 00000000
ACPI-0508: *** Error: Method execution failed [\_SB_.BAT1._BST] (Node c14aed00), AE_NOT_FOUND
ACPI-0339: *** Error: Looking up [Z00E] in namespace, AE_NOT_FOUND
search_node c14aee00 start_node c14aee00 return_node 00000000
ACPI-0508: *** Error: Method execution failed [\_SB_.BAT1._BST] (Node c14aed00), AE_NOT_FOUND
ACPI-0339: *** Error: Looking up [Z00E] in namespace, AE_NOT_FOUND
search_node c14aee00 start_node c14aee00 return_node 00000000
ACPI-0508: *** Error: Method execution failed [\_SB_.BAT1._BST] (Node c14aed00), AE_NOT_FOUND
ACPI-0339: *** Error: Looking up [Z00E] in namespace, AE_NOT_FOUND
search_node c14aee00 start_node c14aee00 return_node 00000000
ACPI-0508: *** Error: Method execution failed [\_SB_.BAT1._BST] (Node c14aed00), AE_NOT_FOUND
ACPI-0339: *** Error: Looking up [Z00E] in namespace, AE_NOT_FOUND
search_node c14aee00 start_node c14aee00 return_node 00000000
ACPI-0508: *** Error: Method execution failed [\_SB_.BAT1._BST] (Node c14aed00), AE_NOT_FOUND
ACPI-0339: *** Error: Looking up [Z00E] in namespace, AE_NOT_FOUND
search_node c14aee00 start_node c14aee00 return_node 00000000
ACPI-0508: *** Error: Method execution failed [\_SB_.BAT1._BST] (Node c14aed00), AE_NOT_FOUND
ACPI-0339: *** Error: Looking up [Z00E] in namespace, AE_NOT_FOUND
search_node c14aee00 start_node c14aee00 return_node 00000000
ACPI-0508: *** Error: Method execution failed [\_SB_.BAT1._BST] (Node c14aed00), AE_NOT_FOUND
ACPI-0339: *** Error: Looking up [Z00E] in namespace, AE_NOT_FOUND
search_node c14aee00 start_node c14aee00 return_node 00000000
ACPI-0508: *** Error: Method execution failed [\_SB_.BAT1._BST] (Node c14aed00), AE_NOT_FOUND
ACPI-0339: *** Error: Looking up [Z00E] in namespace, AE_NOT_FOUND
search_node c14aee00 start_node c14aee00 return_node 00000000
ACPI-0508: *** Error: Method execution failed [\_SB_.BAT1._BST] (Node c14aed00), AE_NOT_FOUND
ACPI-0339: *** Error: Looking up [Z00E] in namespace, AE_NOT_FOUND
search_node c14aee00 start_node c14aee00 return_node 00000000
ACPI-0508: *** Error: Method execution failed [\_SB_.BAT1._BST] (Node c14aed00), AE_NOT_FOUND
ACPI-0339: *** Error: Looking up [Z00E] in namespace, AE_NOT_FOUND
search_node c14aee00 start_node c14aee00 return_node 00000000
ACPI-0508: *** Error: Method execution failed [\_SB_.BAT1._BST] (Node c14aed00), AE_NOT_FOUND
ACPI-0339: *** Error: Looking up [Z00E] in namespace, AE_NOT_FOUND
search_node c14aee00 start_node c14aee00 return_node 00000000
ACPI-0508: *** Error: Method execution failed [\_SB_.BAT1._BST] (Node c14aed00), AE_NOT_FOUND
ACPI-0339: *** Error: Looking up [Z00E] in namespace, AE_NOT_FOUND
search_node c14aee00 start_node c14aee00 return_node 00000000
ACPI-0508: *** Error: Method execution failed [\_SB_.BAT1._BST] (Node c14aed00), AE_NOT_FOUND
ACPI-0339: *** Error: Looking up [Z00E] in namespace, AE_NOT_FOUND
search_node c14aee00 start_node c14aee00 return_node 00000000
ACPI-0508: *** Error: Method execution failed [\_SB_.BAT1._BST] (Node c14aed00), AE_NOT_FOUND
ACPI-0339: *** Error: Looking up [Z00E] in namespace, AE_NOT_FOUND
search_node c14aee00 start_node c14aee00 return_node 00000000
ACPI-0508: *** Error: Method execution failed [\_SB_.BAT1._BST] (Node c14aed00), AE_NOT_FOUND

so , please any body can help me , because I still beginner in Gentoo , and I love Gentoo ,
but I think some professional in Gentoo will help me :P

thx
Back to top
View user's profile Send private message
NeddySeagoon
Administrator
Administrator


Joined: 05 Jul 2003
Posts: 33570
Location: 56N 3W

PostPosted: Fri Mar 09, 2007 8:08 pm    Post subject: Reply with quote

Moved from Desktop Environments to Duplicate Threads.
_________________
Regards,

NeddySeagoon

Computer users fall into two groups:-
those that do backups
those that have never had a hard drive fail.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Duplicate Threads All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum