Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
Problemas com placas de rede
View unanswered posts
View posts from last 24 hours
View posts from last 7 days

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Portuguese
View previous topic :: View next topic  
Author Message
shotcult
n00b
n00b


Joined: 14 Sep 2006
Posts: 37

PostPosted: Fri Mar 02, 2007 6:44 pm    Post subject: Problemas com placas de rede Reply with quote

Tenho 2 placas de rede gigabit sendo que uma e a onboard, que deveriam ser reconhecidas como
(eth0 e eth1)
porém são reconhecidas como eth3 e eth4, e possivel ter reservado essa eth0 e eth1 para outros dispositivos ???
_________________
Gentoo User !!!!
SysAdmin !!!
Linux Love !!!
Never Windows !!


Last edited by shotcult on Tue Mar 06, 2007 2:24 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
thiagonunes
Apprentice
Apprentice


Joined: 16 Nov 2005
Posts: 171
Location: Brasil -> RS -> Rio Grande

PostPosted: Sat Mar 03, 2007 1:30 am    Post subject: Reply with quote

Eu não tenho nenhuma idéia, principalmente se você escrever dessa forma nada fácil de entender e sem pontuação.

Por favor, teria como explicar melhor seu problema e dar informações que você achar relevante sobre o problema?

Obrigado.
_________________
Coisas que todo usuário de gentoo tem que saber:
http://www.gentoo.org/doc/en/handbook/handbook-x86.xml?part=1
http://www.gentoo.org/doc/en/handbook/handbook-x86.xml?part=2
http://gentoo-wiki.com/HOWTO_Maintain_Gentoo_-_%22Best_Practices%22
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Portuguese All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum