Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
Kdevelop [Gentoo] sanity check problem, again
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Duplicate Threads
View previous topic :: View next topic  
Author Message
stblack
n00b
n00b


Joined: 10 Jul 2006
Posts: 42
Location: Genova

PostPosted: Wed Jan 10, 2007 10:22 pm    Post subject: Kdevelop [Gentoo] sanity check problem, again Reply with quote

I have seen a post regarding this problem and I faced it too.

Code:
checking for correct ltmain.sh version... no
configure: error:

*** [Gentoo] sanity check failed! ***
*** libtool.m4 and ltmain.sh have a version mismatch! ***
*** (libtool.m4 = 1.5.22, ltmain.sh = 1.5a) ***

Please run:

libtoolize --copy --force

if appropriate, please contact the maintainer of this
package (or your distribution) for help.

*** Exited with status: 1 ***


Is there anyone who is taking care of this bug ?
Back to top
View user's profile Send private message
fuzzybyte
n00b
n00b


Joined: 27 May 2006
Posts: 42

PostPosted: Wed Aug 15, 2007 12:28 pm    Post subject: Reply with quote

yeah! what's the deal? It has been around for atleast a year now! How hard it can be to fix this?
Back to top
View user's profile Send private message
beso_1717
Apprentice
Apprentice


Joined: 19 Jul 2007
Posts: 263

PostPosted: Tue Oct 16, 2007 9:28 pm    Post subject: Reply with quote

apparently it appears with a lot of packages. i don't know how to fix it in kdevelop and now that i need desperately to use kdevelop it doesn't work.... :(


well it seems that typing libtoolize --copy --force into the kdevelop konsole fixes this issue.
Back to top
View user's profile Send private message
naju
n00b
n00b


Joined: 25 Dec 2006
Posts: 14

PostPosted: Wed Oct 24, 2007 4:27 am    Post subject: Reply with quote

just bumping this up because it's october and it's still happening in kdevelop... really annoying having to do the libtoolize thing for every project. Has someone found a solution (tired of googling this crap)
Back to top
View user's profile Send private message
desultory
Administrator
Administrator


Joined: 04 Nov 2005
Posts: 8341

PostPosted: Fri Nov 02, 2007 4:01 am    Post subject: Reply with quote

Moved from Portage & Programming to Duplicate Threads, refer to topic "Libtool.m4 and ltmain.sh Problems". This problem has been reported in the KDE bug tracking system, where it has been marked as an invalid bug, though it is also mentioned in the kdevelop FAQ.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Duplicate Threads All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum