Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
[wifi] Routeur qui ne broadcast pas son SSID
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index French
View previous topic :: View next topic  
Author Message
SpikeXtrem
Apprentice
Apprentice


Joined: 08 Nov 2004
Posts: 284
Location: Quebec, Canada

PostPosted: Sun Dec 31, 2006 9:49 pm    Post subject: [wifi] Routeur qui ne broadcast pas son SSID Reply with quote

salut,

J'ai configuré ma carte sans-fil pour me connecter a mon réseau et ca marche super bien.

Voici la config

Code:

key_MONSSID="open MA_CLÉ"

config_MONSSID=( "192.168.0.35 netmask 255.255.255.0 brd 192.168.0.255" )
routes_MONSSID=( "default gw 192.168.0.1" )

preferred_aps=( "MONSSID" )



Mais une fois que je désactive le broadcast du SSID sur la routeur, ca ne fonctionne plus.

J'ai vaguement lu quelque chose a propos de wpriv... mais ca semble pas très clair.

Si quelqu'un pourrait me pointer sur une piste j'en serais très reconnaissant!

Merci! :)
_________________
Gentoo'ing Since 11/2004
Intel E6750, 4 Go ram DDR2 800mhz, Leadtek GeForce 8800 GTS 320 megs
kernel 2.6.24-r3
Back to top
View user's profile Send private message
titoucha
Advocate
Advocate


Joined: 21 Jul 2005
Posts: 2374
Location: Genève

PostPosted: Mon Jan 01, 2007 4:39 am    Post subject: Reply with quote

Et si tu lui rajoutes
Code:
essid_TONINTERFACE="TONSSID"

_________________
Assurez-vous que le titre de votre message soit conforme aux conventions de ce forum (paragraphe 3/3 : Comment poster sur le forum ??)
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index French All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum