Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
Something wrong with torrents.gentoo.org ?
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Other Things Gentoo
View previous topic :: View next topic  
Author Message
pa4wdh
Apprentice
Apprentice


Joined: 16 Dec 2005
Posts: 238

PostPosted: Wed Nov 22, 2006 2:46 pm    Post subject: Something wrong with torrents.gentoo.org ? Reply with quote

Hi,

At least for a few days now (did not check before) i can't connect torrents.gentoo.org, is there anything wrong with it ?

I tried multiple computers and internet connection, but all with the same result. The hostname can be resloved, but when i try to connect it at port 80 where's no responce at all.

Best regards,
pa4wdh
Back to top
View user's profile Send private message
swooshOnLn
l33t
l33t


Joined: 28 Feb 2006
Posts: 741
Location: Charlotte, North Carolina

PostPosted: Wed Nov 22, 2006 3:17 pm    Post subject: Reply with quote

doesnt work for me either
_________________
"WARNING: you may LOL"

This is my font size, color, and signature. It will change to whatever I pick. How cool is that?
Back to top
View user's profile Send private message
dirk_salewski
Apprentice
Apprentice


Joined: 04 Jun 2003
Posts: 210
Location: Germany

PostPosted: Thu Nov 23, 2006 11:03 pm    Post subject: Reply with quote

Same problems here. I hope that it's not my ISP trying to prevent me from stealing music by blocking ALL sites with "torrent" in uri or content. You never know - they might try stunts like this.
_________________
Who is John Galt?
Back to top
View user's profile Send private message
braverock
n00b
n00b


Joined: 04 May 2004
Posts: 11
Location: Chicago, IL, US

PostPosted: Sun Nov 26, 2006 1:07 pm    Post subject: Re: Something wrong with torrents.gentoo.org ? Reply with quote

pa4wdh wrote:
Hi,

At least for a few days now (did not check before) i can't connect torrents.gentoo.org, is there anything wrong with it ?

I tried multiple computers and internet connection, but all with the same result. The hostname can be resloved, but when i try to connect it at port 80 where's no responce at all.


This appears to be a host down or DNS pointing to the wrong place. I've opened a bug:

https://bugs.gentoo.org/show_bug.cgi?id=156290

Regards,

- Brian
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Other Things Gentoo All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum