Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
exec of progarm'/lib/udev/vol_id' failed[solved]
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Duplicate Threads
View previous topic :: View next topic  
Author Message
padoor
Advocate
Advocate


Joined: 30 Dec 2005
Posts: 3991
Location: india

PostPosted: Fri Jul 21, 2006 2:31 pm    Post subject: exec of progarm'/lib/udev/vol_id' failed[solved] Reply with quote

udevd-event[2301] : run_program : exec of program'/lib/udev/vol_id failed.

the above error line repeats 15 20 times with djfferent event numbers during boot up
* sys-fs/udev
Latest version available: 096-r1
Latest version installed: 096-r1
Size of downloaded files: 568 kB
Homepage: http://www.kernel.org/pub/linux/utils/kernel/hotplug/udev.html
Description: Linux dynamic and persistent device naming support (aka userspace devfs)
License: GPL-2

localhost ~ # udevd
localhost ~ #

what is the implication of the above errors and how can i stop them.
_________________
reach out a little bit more to catch it (DON'T BELIEVE the advocate part under my user name)


Last edited by padoor on Sat Jul 22, 2006 4:54 am; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
UberPinguin
Guru
Guru


Joined: 20 Nov 2005
Posts: 510
Location: 2416.94 Miles From Home

PostPosted: Fri Jul 21, 2006 4:33 pm    Post subject: Reply with quote

I am also having this problem on my system. Everything *seems* to be working, but it worries me.
_________________
aidanjt wrote:
You see, instead of arguing from ignorance, and fear, there is only one way to verify a theory. And that's not by clutching a black book and begging the sky fairy for deliverance from the mad scientists and their big machines.
Back to top
View user's profile Send private message
padoor
Advocate
Advocate


Joined: 30 Dec 2005
Posts: 3991
Location: india

PostPosted: Sat Jul 22, 2006 4:53 am    Post subject: Reply with quote

https://forums.gentoo.org/viewtopic-t-481143-highlight-.html

see that thread it has some solutions.
i did all of that and have some trouble with neon dep. while revdep-rebuild
the error message has gone .
i re emerged udev also.
_________________
reach out a little bit more to catch it (DON'T BELIEVE the advocate part under my user name)
Back to top
View user's profile Send private message
kallamej
Administrator
Administrator


Joined: 27 Jun 2003
Posts: 4830
Location: Gothenburg, Sweden

PostPosted: Sat Jul 22, 2006 6:56 am    Post subject: Reply with quote

Moved from Portage & Programming to Duplicate Threads in favour of the above mentioned thread.
_________________
Please read our FAQ Forum, it answers many of your questions.
irc: #gentoo-forums on irc.freenode.net
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Duplicate Threads All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum