Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
BCM43XX Driver - DHCP Issues
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Networking & Security
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Bigun
Advocate
Advocate


Joined: 21 Sep 2003
Posts: 2155

PostPosted: Wed Jul 12, 2006 7:56 pm    Post subject: BCM43XX Driver - DHCP Issues Reply with quote

I think the BCM43xx driver may have a bug.

The driver boots fine, but when I restart the card with the init script, DHCP services don't work.

I've confirmed it's a driver issue by:
Code:
rmmod bcm43xx

Code:
modprobe bcm43xx


Then DHCP works once more.

Can anyone else confirm this for me?
_________________
"It's ok, they might have guns but we have flowers." - Perpetual Victim
Back to top
View user's profile Send private message
Bigun
Advocate
Advocate


Joined: 21 Sep 2003
Posts: 2155

PostPosted: Wed Jul 12, 2006 8:05 pm    Post subject: Reply with quote

Sorry, my kernel version is -> 2.6.17-gentoo-r2
_________________
"It's ok, they might have guns but we have flowers." - Perpetual Victim
Back to top
View user's profile Send private message
addeman
Apprentice
Apprentice


Joined: 04 Nov 2004
Posts: 181
Location: Stockholm, Sweden

PostPosted: Wed Jul 12, 2006 8:25 pm    Post subject: Reply with quote

Well, i dont even get an adress :(

But to get any help you maybe should supply the what hardware you have
Code:
lspci -vvn | grep 14e4
and what firmware you're using.
Back to top
View user's profile Send private message
Bigun
Advocate
Advocate


Joined: 21 Sep 2003
Posts: 2155

PostPosted: Wed Jul 12, 2006 8:29 pm    Post subject: Reply with quote

Code:
02:02.0 Network controller: Broadcom Corporation BCM4306 802.11b/g Wireless LAN Controller (rev 03)


The driver is in the topic.
_________________
"It's ok, they might have guns but we have flowers." - Perpetual Victim
Back to top
View user's profile Send private message
SapoChule
n00b
n00b


Joined: 13 Jul 2006
Posts: 1

PostPosted: Thu Jul 13, 2006 2:20 pm    Post subject: yep... Reply with quote

Yes, I confirm this....
even though I am using Debian (please don't shoot me d: ) and 2.6.17-2 source from the Debian repository, I get the same behaviour.

board is 05:02.0 Network controller: Broadcom Corporation BCM4318 [AirForce One 54g] 802.11g Wireless LAN Controller (rev 02) on AMD Turion(tm) 64 Mobile Technology ML-32

(Thank god I actually found someone else with the same issue, I was reading on the other thread people reporting success, but in my little world it was working only once per boot time, now I see it is once per module load d: thanks for the info!)
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Networking & Security All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum