Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
Xfce 4.4BETA2
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

Goto page Previous  1, 2, 3, 4  
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Gentoo Forums Forum Index Desktop Environments
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Dominique_71
Veteran
Veteran


Joined: 17 Aug 2005
Posts: 1739
Location: Switzerland (Romandie)

PostPosted: Sun Sep 03, 2006 11:17 am    Post subject: Reply with quote

Gentree wrote:
I dont think the inet6 is important but if you dont use it, remove that stuff from you kernel network options.

I googled the xfce menu error (which you obviously did as well before posting :wink:) and found a Ubuntu post with the same problem after changing colordepth in xorg.conf

I seem to remember having a similar prob at one stage but it's a while ago and I cant remember what I did to fix it.

If all else fails post a bug to xfce.org.
8)

Yes, I googled too and found this and this on LinuxQuestion.org, and what is strange is at I have exactly the same kernel on both install,
Code:
# cat config-2.6.16-rt29 | grep IPV6
CONFIG_IPV6=m
# CONFIG_IPV6_PRIVACY is not set
# CONFIG_IPV6_TUNNEL is not set
and the same use flags and version for Xorg. The fact is at Xfce is working fine on one install but not on the other. The only difference I can see is at I start X with kdm on the old install and with xdm on the new one. But I really will get ride of kde in the new one.

I checked with lsmod, and ipv6 is not loaded. I try to load it before starting xdm in the new install, but it make no difference. So I will fill a bug repport. Any suggestion in the maintime?

EDIT:
I get another error after starting ipv6 before xdm:
Code:
(xfdesktop:8536): libxfcegui4-CRITICAL **: netk_workspace_get_number: assertion `NETK_IS_WORKSPACE (space)' failed
Back to top
View user's profile Send private message
Gentree
Watchman
Watchman


Joined: 01 Jul 2003
Posts: 5350
Location: France, Old Europe

PostPosted: Sun Sep 03, 2006 12:54 pm    Post subject: Reply with quote

again, try googling . I found some stuff on a panel bug on compiz dating back to March that seems to fit the bill.

http://www.nabble.com/xfce4-panel-and-compiz-t1302621.html

bug was fixed in libxfcegui4 at that time. Suggest you try svn as above.
8)
_________________
Linux, because I'd rather own a free OS than steal one that's not worth paying for.
Gentoo because I'm a masochist
AthlonXP-M on A7N8X. Portage ~x86
Back to top
View user's profile Send private message
Dominique_71
Veteran
Veteran


Joined: 17 Aug 2005
Posts: 1739
Location: Switzerland (Romandie)

PostPosted: Sun Sep 03, 2006 1:27 pm    Post subject: Reply with quote

Gentree wrote:
again, try googling . I found some stuff on a panel bug on compiz dating back to March that seems to fit the bill.

http://www.nabble.com/xfce4-panel-and-compiz-t1302621.html

bug was fixed in libxfcegui4 at that time. Suggest you try svn as above.
8)

I already have done it. I see this panel bug yesterday. They fix it the 2006-03-19, and I installed the svn yesterday. To be sure, I reinstalled both libxfcegui4 and the panel. But it doesn't help.
EDIT: I try a revdep-rebuild too, but it find nothing to do.
EDIT2: It is not only xfce4 related. fluxbox run, but flux-conf segfault, as well as qjackctl and firefox. The terminal in fluxbox work, xmms and alsa mixer work. I see other topics on the forum with strange things related to x with the 2006.1 profile. Maybe a missing dependenciy or a bad configuration somewhere.


Last edited by Dominique_71 on Sun Sep 03, 2006 9:39 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
mark_alec
Bodhisattva
Bodhisattva


Joined: 11 Sep 2004
Posts: 6066
Location: Melbourne, Australia

PostPosted: Mon Sep 04, 2006 2:03 am    Post subject: Reply with quote

Locked.

Continue in Xfce 4.4 Release Candiate 1
_________________
www.gentoo.org.au || #gentoo-au
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Gentoo Forums Forum Index Desktop Environments All times are GMT
Goto page Previous  1, 2, 3, 4
Page 4 of 4

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum