Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
[Still unanswered]emerge git-1.4.0 (no ebuilds to satisfy)!
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Duplicate Threads
View previous topic :: View next topic  
Author Message
MixedSoul
Tux's lil' helper
Tux's lil' helper


Joined: 09 Feb 2006
Posts: 96

PostPosted: Wed Jun 28, 2006 2:51 pm    Post subject: [Still unanswered]emerge git-1.4.0 (no ebuilds to satisfy)! Reply with quote

I'm having a problem emerging xgl.. i get something like: "#emerge -av xgl compiz-vanilla"
">>> Emerging (1 of 2) x11-base/xgl-0.0.1_p20060619-r2"
....
"* Applying xgl-xinerama.patch ...

* Failed Patch: xgl-xinerama.patch !
* ( /usr/local/overlays/xgl-coffee/x11-base/xgl/files/xgl-xinerama.patch )"

i've renamed "xgl-xinerama.patch" and then "./svnup" to get a new "xgl-xinerama.patch".... but no effect..

thx in advance!


Last edited by MixedSoul on Sat Jul 01, 2006 9:55 pm; edited 4 times in total
Back to top
View user's profile Send private message
MixedSoul
Tux's lil' helper
Tux's lil' helper


Joined: 09 Feb 2006
Posts: 96

PostPosted: Wed Jun 28, 2006 5:17 pm    Post subject: Reply with quote

well.. a manage to update to revision 262 with layman and then ./svnup to 262... now i get: "Calculating dependencies \
emerge: there are no ebuilds to satisfy ">=dev-util/git-1.4.0".
(dependency required by "x11-base/xgl-0.0.1_p20060619-r2" [ebuild])"

i've already tried to put ">=dev-util/git-1.4.0" and "dev-util/git" in package.keywords but still can't emerge the Git version i need...

thx
Back to top
View user's profile Send private message
tomk
Administrator
Administrator


Joined: 23 Sep 2003
Posts: 7219
Location: Sat in front of my computer

PostPosted: Wed Jun 28, 2006 11:46 pm    Post subject: Reply with quote

Moved from Desktop Environments to Unsupported Software.
_________________
Search | Read | Answer | Report | Strip
Back to top
View user's profile Send private message
seren
Guru
Guru


Joined: 27 Aug 2005
Posts: 448
Location: Wisconsin

PostPosted: Wed Jul 05, 2006 5:18 am    Post subject: Reply with quote

when was the last time you did emerge --sync? according to http://www.gentoo-portage.com/dev-util/git git 1.4.1 is in portage, run
Code:
emerge -S dev-util/git
and post what versions are listed.
Back to top
View user's profile Send private message
seren
Guru
Guru


Joined: 27 Aug 2005
Posts: 448
Location: Wisconsin

PostPosted: Wed Jul 05, 2006 5:23 am    Post subject: Reply with quote

i think this thread is a dupe =/ of this https://forums.gentoo.org/viewtopic-t-476316.html
Back to top
View user's profile Send private message
MixedSoul
Tux's lil' helper
Tux's lil' helper


Joined: 09 Feb 2006
Posts: 96

PostPosted: Wed Jul 05, 2006 10:46 am    Post subject: Reply with quote

yes i've forgotten to emerge --sync, but i've never posted it :P but thx anyway :D

and now i'm trying to deal with the "something.patch" problem in this post: https://forums.gentoo.org/viewtopic-t-476316-highlight-.html
Back to top
View user's profile Send private message
mark_alec
Bodhisattva
Bodhisattva


Joined: 11 Sep 2004
Posts: 6066
Location: Melbourne, Australia

PostPosted: Wed Jul 05, 2006 4:15 pm    Post subject: Reply with quote

Moved from Unsupported Software to Duplicate Threads.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Duplicate Threads All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum