Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
agpgart && PCI vid card
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Duplicate Threads
View previous topic :: View next topic  
Author Message
qe2eqe
n00b
n00b


Joined: 02 May 2006
Posts: 11

PostPosted: Thu May 18, 2006 8:55 pm    Post subject: agpgart && PCI vid card Reply with quote

I'm using a nonAGP (geforce4 mx 420) nvidia card... nvidia module seems to require agpgart. I keep getting errors about nvidia.ko needs "pci_find_class" and "remap_page_range" when I compile or modprobe && dmesg .... Please help?
_________________
Please update your signature to be less offesnsive and more user-friendly.
Back to top
View user's profile Send private message
tomk
Administrator
Administrator


Joined: 23 Sep 2003
Posts: 7219
Location: Sat in front of my computer

PostPosted: Fri May 19, 2006 12:37 pm    Post subject: Reply with quote

Moved from Kernel & Hardware to Duplicate Threads, please see this topic: Nvidia Drivers wont load.
_________________
Search | Read | Answer | Report | Strip
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Duplicate Threads All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum