Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
Problem emerging mono
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Duplicate Threads
View previous topic :: View next topic  
Author Message
pacho2
Developer
Developer


Joined: 04 Mar 2005
Posts: 2582
Location: Oviedo, Spain

PostPosted: Thu May 04, 2006 4:01 pm    Post subject: Problem emerging mono Reply with quote

I get the following :( :
Code:

make[8]: Entering directory
/var/tmp/portage/mono-1.1.13.2/work/mono-1.1.13.2/mcs/class/I18N/Common'
MONO_PATH="../../../class/lib/net_1_1_bootstrap:$MONO_PATH"
/var/tmp/portage/mono-1.1.13.2/work/mono-1.1.13.2/runtime/mono-wrapper
../../../class/lib/net_1_1_bootstrap/gacutil.exe /i
../../../class/lib/default/I18N.dll /f  /root
/var/tmp/portage/mono-1.1.13.2/image//usr/lib64 /package 1.0

=================================================================
Got a SIGSEGV while executing native code. This usually indicates
a fatal error in the mono runtime or one of the native libraries
used by your application.
=================================================================

Stacktrace:


Native stacktrace:


/var/tmp/portage/mono-1.1.13.2/work/mono-1.1.13.2/mono/mini/mono(mono_handle_native_sigsegv+0x8a)
[0x50688a]
        /var/tmp/portage/mono-1.1.13.2/work/mono-1.1.13.2/mono/mini/mono
[0x4f35ac]
        /lib/tls/libpthread.so.0 [0x2aaaab283270]
make[8]: *** [install-local] Abortado
make[8]: Leaving directory
/var/tmp/portage/mono-1.1.13.2/work/mono-1.1.13.2/mcs/class/I18N/Common'
make[7]: *** [do-install] Error 2
make[7]: Leaving directory
/var/tmp/portage/mono-1.1.13.2/work/mono-1.1.13.2/mcs/class/I18N/Common'
make[6]: *** [install-recursive] Error 1
make[6]: Leaving directory
/var/tmp/portage/mono-1.1.13.2/work/mono-1.1.13.2/mcs/class/I18N'
make[5]: *** [install-recursive] Error 1
make[5]: Leaving directory
/var/tmp/portage/mono-1.1.13.2/work/mono-1.1.13.2/mcs/class'
make[4]: *** [install-recursive] Error 1
make[4]: Leaving directory
/var/tmp/portage/mono-1.1.13.2/work/mono-1.1.13.2/mcs'
make[3]: *** [profile-do--default--install] Error 2
make[3]: Leaving directory
/var/tmp/portage/mono-1.1.13.2/work/mono-1.1.13.2/mcs'
make[2]: *** [profiles-do--install] Error 2
make[2]: Leaving directory
/var/tmp/portage/mono-1.1.13.2/work/mono-1.1.13.2/mcs'
make[1]: *** [install-exec] Error 2
make[1]: Leaving directory
/var/tmp/portage/mono-1.1.13.2/work/mono-1.1.13.2/runtime'
make: *** [install-recursive] Error 1

!!! ERROR: dev-lang/mono-1.1.13.2 failed.
!!! Function src_install, Line 84, Exitcode 2
!!! (no error message)
!!! If you need support, post the topmost build error, NOT this status
message.


Thanks
Back to top
View user's profile Send private message
tomk
Administrator
Administrator


Joined: 23 Sep 2003
Posts: 7219
Location: Sat in front of my computer

PostPosted: Thu May 04, 2006 4:15 pm    Post subject: Reply with quote

Moved from Gentoo on AMD64 to Duplicate Threads, please don't crosspost. Follow ups to this topic: I cannot emerge mono.
_________________
Search | Read | Answer | Report | Strip
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Duplicate Threads All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum