Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
emerge -e system problem during upgrading to 3.4.6-r1
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Duplicate Threads
View previous topic :: View next topic  
Author Message
emturan
n00b
n00b


Joined: 02 May 2006
Posts: 2

PostPosted: Tue May 02, 2006 3:44 pm    Post subject: emerge -e system problem during upgrading to 3.4.6-r1 Reply with quote

Hello all, I am upgrading from 3.3 to 3.4.6-r1 by following the steps described on http://www.gentoo.org/doc/en/gcc-upgrading.xml#upgrade-3.3-to-3.4-emerge-e document. I am at emerge -e system stage.

After it emerges portage (52 of 158). it checks dependencies and restart from 1 of 158. This goes forever.

Any suggestions?
Back to top
View user's profile Send private message
awieteski
n00b
n00b


Joined: 02 May 2006
Posts: 1

PostPosted: Tue May 02, 2006 4:51 pm    Post subject: Reply with quote

nm found the answer https://forums.gentoo.org/viewtopic-t-457692-highlight-emerge+system.html
Back to top
View user's profile Send private message
tomk
Administrator
Administrator


Joined: 23 Sep 2003
Posts: 7219
Location: Sat in front of my computer

PostPosted: Tue May 02, 2006 5:40 pm    Post subject: Reply with quote

Moved from Gentoo on Sparc to Duplicate Threads, please see this topic: Portage looping.
_________________
Search | Read | Answer | Report | Strip
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Duplicate Threads All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum