Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
CrossOver Macromedia Dreamweaver mx 2004
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Dutch
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Azerix
Guru
Guru


Joined: 19 Dec 2004
Posts: 346
Location: NL

PostPosted: Sat Mar 11, 2006 10:54 pm    Post subject: CrossOver Macromedia Dreamweaver mx 2004 Reply with quote

Hi,


Ik heb Macromedia Dreamweaver 2004 MX geinstalleerd met Crossover Profesional 5.0.0 . Maar Macromedia Dreamweaver staat niet in Menu, in directory All Aplications. Ik heb het gezocht in FAG van CodeWeavers http://www.codeweavers.com/support/docs/crossover-pro/usingcrossover#APPRUNMENUTAB , ik heb alle opties geprobeerd. Maar ik zie de link naar Maromedia niet. Ik heb het ook geprobeerd met /opt/cxoffice/bin/officesetup en in de lijst zie ik geen Dreamweaver staan. Hoe kan ik nu Dreamweaver opstarten ?

Tijdens installatie heb ik geen error gekregen. :o

Is er iemand gelukt om Macromedia Dreamweaver MX 2004 te draaien in gentoo?


:?
Back to top
View user's profile Send private message
polle
Veteran
Veteran


Joined: 28 Feb 2003
Posts: 1498
Location: Belgium

PostPosted: Sun Mar 12, 2006 2:06 pm    Post subject: Reply with quote

en als je het zo tracht te starten?:

~/cxoffice/bin/Dreamweaver.exe
Back to top
View user's profile Send private message
Azerix
Guru
Guru


Joined: 19 Dec 2004
Posts: 346
Location: NL

PostPosted: Sun Mar 12, 2006 3:42 pm    Post subject: Reply with quote

Dreamweaver.exe heb ik niet in /cxoffice/bin directory
Back to top
View user's profile Send private message
Q-collective
Advocate
Advocate


Joined: 22 Mar 2004
Posts: 2056

PostPosted: Sun Mar 12, 2006 8:21 pm    Post subject: Reply with quote

Kijk eens in je ~.cxoffice/win2000/drive_c/Program\ Files/ directory.
Back to top
View user's profile Send private message
Azerix
Guru
Guru


Joined: 19 Dec 2004
Posts: 346
Location: NL

PostPosted: Mon Mar 13, 2006 9:33 pm    Post subject: Reply with quote

Jah, die heb ik wel. Alleen ik heb geen rechten als gebruiker in KDE om in /root directory te opennen. Hoe kan ik handmatig laten opstraten in console? opdrachte te geven.

Dat is de einege manier waar ik de root directory kan bereiken, alleen via console.
Back to top
View user's profile Send private message
bravecobra
Tux's lil' helper
Tux's lil' helper


Joined: 26 Dec 2002
Posts: 130
Location: Planet Earth (sometimes)

PostPosted: Mon Mar 13, 2006 9:48 pm    Post subject: Reply with quote

Waarom staat de crossover installatie in de root folder geinstalleerd?
_________________
Brave Cobra
http://www.bravecobra.com
Back to top
View user's profile Send private message
Azerix
Guru
Guru


Joined: 19 Dec 2004
Posts: 346
Location: NL

PostPosted: Mon Mar 13, 2006 10:02 pm    Post subject: Reply with quote

Omdat ik had hem geinstallerd als Super User en dat is zelde als root.
Back to top
View user's profile Send private message
polle
Veteran
Veteran


Joined: 28 Feb 2003
Posts: 1498
Location: Belgium

PostPosted: Tue Mar 14, 2006 7:27 am    Post subject: Reply with quote

in kde:
K--->System--->More applications--->File Manager super user mode
en ik zou crossover gewoon installeren via portage, kan je daarna gebruiken als gewone user ( je files staan dan in home/.cxoffice
Back to top
View user's profile Send private message
Q-collective
Advocate
Advocate


Joined: 22 Mar 2004
Posts: 2056

PostPosted: Tue Mar 14, 2006 2:45 pm    Post subject: Reply with quote

Je moet crossover ook gebruiken als je eigen user he.
Back to top
View user's profile Send private message
Azerix
Guru
Guru


Joined: 19 Dec 2004
Posts: 346
Location: NL

PostPosted: Tue Mar 14, 2006 7:54 pm    Post subject: Reply with quote

polle wrote:
in kde:
K--->System--->More applications--->File Manager super user mode
en ik zou crossover gewoon installeren via portage, kan je daarna gebruiken als gewone user ( je files staan dan in home/.cxoffice


Zo heb ik ook geinstalleerd, ik had hem geplatst in portage directory en daarna emerge uitgevoerd. Maar de reden waarom map .cxoffice niet in /home/directory was geplatst, omdat de gebruiker is niet toegevoegd aan portage groep. Dat denk ik tenminste :?
Back to top
View user's profile Send private message
polle
Veteran
Veteran


Joined: 28 Feb 2003
Posts: 1498
Location: Belgium

PostPosted: Wed Mar 15, 2006 8:03 am    Post subject: Reply with quote

en als je als user dit command ingeeft:

/opt/cxoffice/bin/cxrun
Back to top
View user's profile Send private message
Azerix
Guru
Guru


Joined: 19 Dec 2004
Posts: 346
Location: NL

PostPosted: Wed Mar 15, 2006 11:58 am    Post subject: Reply with quote

Ik zal vanavond proberen om gebruiker in portage group te voegen en vervolgens emergen als gebruiker en niet als root. Mieschien op die manier word de map geplatst in directory /home/azerix/ :wink:
Quote:

en als je als user dit command ingeeft:

/opt/cxoffice/bin/cxrun


dan word crossover office opgestart en ik krijg optie om een Programma te installeren, dat werkt dus.
Back to top
View user's profile Send private message
polle
Veteran
Veteran


Joined: 28 Feb 2003
Posts: 1498
Location: Belgium

PostPosted: Wed Mar 15, 2006 3:36 pm    Post subject: Reply with quote

hm.. emerge is toch altijd als root, zo heb ik het ook gedaan
maar daarna heb ik cxoffice als user gestart met dat commando en programmas geinstalleerd en vervolgens had ik een map .cxoffice in mijn home folder
Back to top
View user's profile Send private message
Azerix
Guru
Guru


Joined: 19 Dec 2004
Posts: 346
Location: NL

PostPosted: Wed Mar 15, 2006 7:31 pm    Post subject: Reply with quote

OK, ik heb die map alleen maar als root, /root/.cxoffice/Win 2000/drive_c/Program Files/Macromedia . Hoe kan ik nu opstraten Macromedia Dreamweaver MX 2004, in die map heb ik alleen maar paar van .dll bestanden en Macromedia.exe . Maar ik zie geen links om Macromedia te opstarten. :?
Back to top
View user's profile Send private message
Q-collective
Advocate
Advocate


Joined: 22 Mar 2004
Posts: 2056

PostPosted: Thu Mar 16, 2006 1:33 am    Post subject: Reply with quote

Azerix wrote:
OK, ik heb die map alleen maar als root, /root/.cxoffice/Win 2000/drive_c/Program Files/Macromedia . Hoe kan ik nu opstraten Macromedia Dreamweaver MX 2004, in die map heb ik alleen maar paar van .dll bestanden en Macromedia.exe . Maar ik zie geen links om Macromedia te opstarten. :?

Probeer Macromedia.exe eens?
Overigens, als je iets als user installeerd (in dit geval dus crossover), is het onmogelijk dat het in /root terecht komt.
Back to top
View user's profile Send private message
Azerix
Guru
Guru


Joined: 19 Dec 2004
Posts: 346
Location: NL

PostPosted: Thu Mar 16, 2006 8:45 am    Post subject: Reply with quote

Ik heb Macromdia.exe al geprobeerd, maar gebeurd niks. Ik denk dat Macromdia Dreamweaver MX 2004 is niet compatibel met corssover. Ik heb in drie bottels geinstallerd, win_98, win 2000, Unsuported.

Kan het zijn dat Dreamweaver MX 2004 is niet compatibel met crossover 5.0.0 ? :?
Back to top
View user's profile Send private message
PieterB
Apprentice
Apprentice


Joined: 19 Jan 2004
Posts: 158
Location: Aalter, Belgium

PostPosted: Mon Apr 03, 2006 7:04 pm    Post subject: Reply with quote

Azerix wrote:


Kan het zijn dat Dreamweaver MX 2004 is niet compatibel met crossover 5.0.0 ? :?


Is idd niet compatibel. Zie de support site van crossover.

Het ontbreken van Studio 8 (of 2004) en adobe creative suite 2 is mijn grootste gemis op de linux-desktop...
ik zou heel tevreden zijn indien deze zouden werken op wine...
_________________
LinuxUser: #310384
Back to top
View user's profile Send private message
Azerix
Guru
Guru


Joined: 19 Dec 2004
Posts: 346
Location: NL

PostPosted: Tue Apr 04, 2006 5:28 pm    Post subject: Reply with quote

Heb jij al geprobeerd een andere versie van dreamweaver te installeren? een oude versie dan MX 2004
Back to top
View user's profile Send private message
PieterB
Apprentice
Apprentice


Joined: 19 Jan 2004
Posts: 158
Location: Aalter, Belgium

PostPosted: Tue Apr 04, 2006 5:32 pm    Post subject: Reply with quote

Azerix wrote:
Heb jij al geprobeerd een andere versie van dreamweaver te installeren? een oude versie dan MX 2004


http://www.codeweavers.com/products/cxoffice/supported_apps/

Ja dus :)
_________________
LinuxUser: #310384
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Dutch All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum