Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
E fails to restart/change theme
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Desktop Environments
View previous topic :: View next topic  
Author Message
divine
n00b
n00b


Joined: 18 Apr 2002
Posts: 16
Location: Groton, CT

PostPosted: Thu Apr 18, 2002 1:07 pm    Post subject: E fails to restart/change theme Reply with quote

Alrighty....

I have asked this question on sf, but got no replies, so here we go.... ;)


I built enlightenment from the newest ebuild (enlightenment-0.16.5-r4.ebuild) and all of it's dependencies built without and problems at all. Yay, now I go to change a theme, and the enlightenment "clock cursor" appears while the theme changes, but never goes away, and the theme never changes. It's almost like E is stuck in an endless loop. The same thing happens when I restart E. After checking my configs, I decided to try a few things. I unmerged E and nuked all my configs.

After unpacking the source, I decided to compile it on my own, you know, might be an ebuild problem :P, after building and installing E, I tried the same tings that I had done before. Started up E, went inside..... changed a theme. THe same thing happened, so it's not the ebuild. I then exited with control-alt-backspace (woo!) and `make uninstalled` it.

Now, back to the ebuild....
I rebuild E and all of it's dependencies, and THEIR dependencies. Nothing seems to help at all... well, only one thing does. If I want to change a theme, I MUST clean all of E's caches, and then I am good for ONE theme change. Same goes for restarting. I feel this is either a problem with the cache, or some library I am not aware of.

Has anyone else had/solved this problem? Tis very anoying, eh? ;)
Thanks for reading this, and any feedback you can provide. Thanks again :wink:
_________________
=)
Back to top
View user's profile Send private message
recluse
n00b
n00b


Joined: 18 Apr 2002
Posts: 18

PostPosted: Thu Apr 18, 2002 4:53 pm    Post subject: Reply with quote

I've had this problem too. When I changed a theme I had to Ctrl+Alt+BckSpc after a few seconds and reload E. I coudn't find a fix. Doesn't really matter now though. I"m happy with blackbox, much snappier than E was for me. :)
_________________
=recluse=
Back to top
View user's profile Send private message
divine
n00b
n00b


Joined: 18 Apr 2002
Posts: 16
Location: Groton, CT

PostPosted: Thu Apr 18, 2002 6:46 pm    Post subject: Reply with quote

very true, blackbox has kept me happy for a good long time. from the looks of it, it will have to do for a little while longer ;)
_________________
=)
Back to top
View user's profile Send private message
entropyuva
n00b
n00b


Joined: 30 Apr 2002
Posts: 29
Location: Centreville, VA

PostPosted: Fri May 03, 2002 5:01 am    Post subject: me too Reply with quote

I've had the exact same problems.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Desktop Environments All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum