Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
Problemas com mount!!!
View unanswered posts
View posts from last 24 hours
View posts from last 7 days

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Portuguese
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Halakaluf
n00b
n00b


Joined: 26 Feb 2005
Posts: 6

PostPosted: Tue Mar 01, 2005 12:29 am    Post subject: Problemas com mount!!! Reply with quote

Pessoal,

Olha eu aqui denovo to com um problema quando vou montar esse "mount -t proc none /mnt/gentoo/proc" diretorio da essa
mensagem "mount: fs type none not supported by kernel".
Oq será?
OBS: estou seguindo o manual de instalação a risca!!!
Back to top
View user's profile Send private message
Halakaluf
n00b
n00b


Joined: 26 Feb 2005
Posts: 6

PostPosted: Tue Mar 01, 2005 12:33 am    Post subject: Resolvido Reply with quote

Ops...
Já resolvi
eu estava colocando === mount -t none proc /mnt/gentoo/proc e não === mount -t proc none /mnt/gentoo/proc

Desculpa...
Mas valeu pessoal!!!
Brigadão.
Fábio Martinez...
Back to top
View user's profile Send private message
marcolovato
n00b
n00b


Joined: 13 Sep 2004
Posts: 39
Location: Porto Alegre/RS/Brasil

PostPosted: Mon Mar 14, 2005 8:23 pm    Post subject: Reply with quote

Sugestao.

Se está resolvido, edite o subject to primeiro tópico e acrescente a palavra [RESOLVIDO]

T+
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Portuguese All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum