Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
Mozilla - strangest thing...
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Desktop Environments
View previous topic :: View next topic  
Author Message
TheWizard
n00b
n00b


Joined: 20 May 2002
Posts: 35
Location: Israel

PostPosted: Tue May 21, 2002 1:35 am    Post subject: Mozilla - strangest thing... Reply with quote

This thing emerged fine, even worked including multiple windows and tabs - ONCE!!!

since then (this first onetime occasion) it doesn't work / doesn't load.

I've even rm'ed the .mozilla from ~ to no avail, it recreates it with the same grim consequences...
_________________
No good deed ever goes unpunished
Back to top
View user's profile Send private message
TheWart
Guru
Guru


Joined: 10 May 2002
Posts: 432
Location: Nashville,TN - USA

PostPosted: Tue May 21, 2002 2:50 am    Post subject: Reply with quote

Does it even spit out an error? maybe route the errors to a text document. Like so if I believe

Code:
mozilla 2> mozillaerror

_________________
Face it, we are all noobs.

On the box it said it was designed for Win XP or better, so why won't it work with Linux?
Back to top
View user's profile Send private message
TheWizard
n00b
n00b


Joined: 20 May 2002
Posts: 35
Location: Israel

PostPosted: Tue May 21, 2002 4:10 am    Post subject: Reply with quote

first of all it does not spit out anything, when run under console it simply "hang" (well, ^c stops it and return to the console).

never the less I've tried it, and, naturally, the outcome file was blank.

I (now) have no doubt it is not related to the ~.mozilla configuration files as when I delete them - in the next run the disk grinds a few seconds (actually a lot of seconds) - most certainly for their recreation.
When the files are there it simply does nothing (when run from the GUI) or hangs the console (as if it's running - when it's obviously not) without doing anything at all.
_________________
No good deed ever goes unpunished
Back to top
View user's profile Send private message
huw
Apprentice
Apprentice


Joined: 13 May 2002
Posts: 220
Location: UK

PostPosted: Wed May 22, 2002 8:45 pm    Post subject: Reply with quote

Make sure you *really*haven't got any instances of mozilla or mozilla-bin running. Run top and kill any you find. I've experienced this too and it's always been because I have a load of failed mozilla processes running...
Back to top
View user's profile Send private message
TheWizard
n00b
n00b


Joined: 20 May 2002
Posts: 35
Location: Israel

PostPosted: Sat May 25, 2002 1:45 am    Post subject: Reply with quote

well, actually, I've unmerge it, then remarge it and everything works just fine (for now - knok wood * 3).

thanks.
_________________
No good deed ever goes unpunished
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Desktop Environments All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum