Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
1024x768 doesn't work! :-(
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Desktop Environments
View previous topic :: View next topic  
Author Message
matosale
Apprentice
Apprentice


Joined: 02 Jan 2003
Posts: 218
Location: Lima - Peru // Linz - Austria

PostPosted: Wed Jan 08, 2003 12:47 pm    Post subject: 1024x768 doesn't work! :-( Reply with quote

Hi guys, i was looking a post to see about the resolution, but i can't find one :cry:

my screen section is

Section "Screen"
Identifier "Screen 1"
Device "NVIDIA GeForce"
Monitor "My Monitor"
DefaultDepth 24

Subsection "Display"
Depth 24
Modes "1024x768" "800x600"
ViewPort 0 0
EndSubsection

my Vresolution is 60hz but i still can't have it at 1024x768!!!
Please...any idea???:roll:
Thanks a lot
_________________
Alejandro Matos
Perumanta Austriapi
"...tupac manchis kama..."
Linux Registered User: #287900
Linux Registered Machine: #169303
http://counter.li.org
--
Back to top
View user's profile Send private message
Mikey
n00b
n00b


Joined: 16 Jul 2002
Posts: 68
Location: Dayton, OH, USA

PostPosted: Wed Jan 08, 2003 3:21 pm    Post subject: Reply with quote

I have a GeForce4 TI4200-8X and I run at 1024x768. Only thing I notice different is I use a default depth of 16. If you still have a problem when I get home from work tonight, I'll post the relevant sections from my XF86Config file for you.

Also, have you emerged the latest driver version from the portage tree?

What resolution are you getting?
_________________
Mikey
Back to top
View user's profile Send private message
matosale
Apprentice
Apprentice


Joined: 02 Jan 2003
Posts: 218
Location: Lima - Peru // Linz - Austria

PostPosted: Wed Jan 08, 2003 3:32 pm    Post subject: Reply with quote

this is incredible...i can 1024x768 but i can't start KDE!!!!!!!!!!
:evil:

xset:root:unable to open display ' '
xset: unable to open display " " (5times)
ksplash: cannot connect to x server
kdeinit: Aborting. $DISPLAY is not set
warining: connect()failed: no such file or directory
ksnserver: cannot connect to X server
error: can't open display
warning: connect() failed: : no such file or directory
error: can't contact kdeinit!#

Any idea??
Thanks a lot!! ;-)
_________________
Alejandro Matos
Perumanta Austriapi
"...tupac manchis kama..."
Linux Registered User: #287900
Linux Registered Machine: #169303
http://counter.li.org
--
Back to top
View user's profile Send private message
Mikey
n00b
n00b


Joined: 16 Jul 2002
Posts: 68
Location: Dayton, OH, USA

PostPosted: Wed Jan 08, 2003 4:37 pm    Post subject: Reply with quote

I think the problem is with X, not KDE. Not sure what, however.

Do you have another desktop or window manager you can try?
_________________
Mikey
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Desktop Environments All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum