Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
MA101: dhcpcd conflicting with nvidia?
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Networking & Security
View previous topic :: View next topic  
Author Message
flaZh
Tux's lil' helper
Tux's lil' helper


Joined: 02 Jun 2003
Posts: 86

PostPosted: Sat Feb 12, 2005 12:31 pm    Post subject: MA101: dhcpcd conflicting with nvidia? Reply with quote

I have had some troubles lately with X and nvidia, and now that I got that solved - it's not really solved!

On startup I can configure wlan0 with iwconfig in all sortsa ways. But as soon as I type #dhcpcd wlan0 and the wlan0 get's it's ip addy kdm or startx cannot be loaded. The screen goes black or the monitor turns itself off.

But they run perfectly if I don't dhcpcd wlan0, and instead dhcpcd eth0. So it's not really dhcpcd but my Netgear MA101 drivers: at76c503a. I've tried to re-emerge all, but still no clues..

Please help me.
_________________
___________
flaZh
Back to top
View user's profile Send private message
flaZh
Tux's lil' helper
Tux's lil' helper


Joined: 02 Jun 2003
Posts: 86

PostPosted: Sun Feb 13, 2005 11:04 am    Post subject: Reply with quote

No one? I really need this fixed. Cannot have this cable across the livingroom much more. Please.
_________________
___________
flaZh
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Networking & Security All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum