Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
2004.3 julkaistu
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Finnish
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Deranger
Veteran
Veteran


Joined: 26 Aug 2004
Posts: 1215

PostPosted: Mon Nov 15, 2004 10:22 am    Post subject: 2004.3 julkaistu Reply with quote

Eli jos joku ei vielä ole kuullut niin 2004.3 julkaistiin tänään...

http://www.gentoo.org/proj/en/releng/release/2004.3/2004.3.xml


Last edited by Deranger on Sat Nov 20, 2004 10:39 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
s4kk3
Apprentice
Apprentice


Joined: 15 Oct 2004
Posts: 232
Location: Finland

PostPosted: Mon Nov 15, 2004 2:49 pm    Post subject: Reply with quote

ja sitten vaan asentamaan uusiksi :D
_________________
My own filemanager project
Back to top
View user's profile Send private message
pussi
l33t
l33t


Joined: 08 May 2004
Posts: 727
Location: Finland

PostPosted: Mon Nov 15, 2004 4:25 pm    Post subject: Reply with quote

onkos tuo nyt muka niin iso uudistus että pitää ihan uudestaan asentaa 8O
Back to top
View user's profile Send private message
Deranger
Veteran
Veteran


Joined: 26 Aug 2004
Posts: 1215

PostPosted: Mon Nov 15, 2004 4:29 pm    Post subject: Reply with quote

Se oli mauton vitsi ;) Sehän on nyt ihan sama asentaako 2004.0:lla vai 2004.3:lla, koska järjestelmän saa aina ajantasalla komennolla "emerge sync && emerge -uDva world" ;)
Back to top
View user's profile Send private message
s4kk3
Apprentice
Apprentice


Joined: 15 Oct 2004
Posts: 232
Location: Finland

PostPosted: Mon Nov 15, 2004 4:31 pm    Post subject: Reply with quote

No eipä kai.. Aattelin kyllä muutenki asentaa uudelleen ku tullu asenneltuu kaikkee turhaa täs parin viimeisen viikon aikana. Samalla siirtää gentoon isommalle osiolle.

Ensi vaikutelma on kyllä tosi hyvä. gettextin kääntäminen epäonnistuu. :(

EDIT: ymmärsinköhä nyt oikein vai onnistuuko pelkän konquerorin asentaminen, eli ettei tarvi kdelibsii ja kdebasee? Olisi kyllä aika hienoa, yksi syy lisää siirtya esim. fluxboxiin. Konqueror on yksi parhaista filu managereista mitä oon kokeillu.

lisää edittiä: No ei sitten suostuta kääntyy. Onneksi ei ole pakko asentaa uudestaan. Alkaa vaa olla liikaa turhaa tavaraa koneella.
_________________
My own filemanager project
Back to top
View user's profile Send private message
Flammie
Developer
Developer


Joined: 02 Jun 2003
Posts: 633
Location: United States of Europe, Finland, Helsinki

PostPosted: Tue Nov 16, 2004 2:39 am    Post subject: Reply with quote

s4kk3 wrote:
EDIT: ymmärsinköhä nyt oikein vai onnistuuko pelkän konquerorin asentaminen, eli ettei tarvi kdelibsii ja kdebasee? Olisi kyllä aika hienoa, yksi syy lisää siirtya esim. fluxboxiin. Konqueror on yksi parhaista filu managereista mitä oon kokeillu.


Juu, muttei kai vielä virallisesta Portagepuusta, linkki oikeaan ohjelmistohakemistoon (elikkäs overlayn mirroriin) on jossain siinä uusimmassa gwn:ssä.

Quote:
Alkaa vaa olla liikaa turhaa tavaraa koneella.


Emerge unmergekin toimii ;-)
_________________
Flammie's ☢☣☥☮☯☻☺♲♂
Balls to the wall!
Suomeksi
Back to top
View user's profile Send private message
s4kk3
Apprentice
Apprentice


Joined: 15 Oct 2004
Posts: 232
Location: Finland

PostPosted: Tue Nov 16, 2004 2:17 pm    Post subject: Reply with quote

Kyllähä sekin toimii mutta entäs sitten ku ei tiedä mitä kaikkee koneelle on asennettu jne.. Minkälaista portagen front-endiä suosittelisitte? Niitä näyttäisi olevan muutamia. Ehkäpä vain päädyn uuteen asennukseen. Jos kokeilis ladata stage 1 uudestaan jos toimis sitten.

Ja jos saan asennettuu sen uudestaan ja aattelin jättää kde/gnome kokonaan pois niin use flageiks -kde -gnome. Niin ei asenna mitään turhaa? Ilmottelen varmaan tossa myöhemmin illalla miten edistyy
_________________
My own filemanager project
Back to top
View user's profile Send private message
Deranger
Veteran
Veteran


Joined: 26 Aug 2004
Posts: 1215

PostPosted: Tue Nov 16, 2004 2:48 pm    Post subject: Reply with quote

s4kk3 wrote:
Kyllähä sekin toimii mutta entäs sitten ku ei tiedä mitä kaikkee koneelle on asennettu jne.. Minkälaista portagen front-endiä suosittelisitte? Niitä näyttäisi olevan muutamia. Ehkäpä vain päädyn uuteen asennukseen. Jos kokeilis ladata stage 1 uudestaan jos toimis sitten.

Ja jos saan asennettuu sen uudestaan ja aattelin jättää kde/gnome kokonaan pois niin use flageiks -kde -gnome. Niin ei asenna mitään turhaa? Ilmottelen varmaan tossa myöhemmin illalla miten edistyy

emerge -pve world, tuolla saat näkyviin jokaisen paketin mitä järjestelmästäsi löytyy. Portage front-endeistä en osaa sanoa kun niitä en ole käyttänyt, mutta Portal näyttää varsin lupaavalta.

USE="-kde -qt -arts -gnome -gtk":lla pääsee eroon suht hyvin KDE/Gnome riippuvuuksista.
Back to top
View user's profile Send private message
s4kk3
Apprentice
Apprentice


Joined: 15 Oct 2004
Posts: 232
Location: Finland

PostPosted: Tue Nov 16, 2004 2:57 pm    Post subject: Reply with quote

Juuh.. Nyt näyttäisi lähtevän asennus rullaamaan. Poistin distfileistä gettextin jolloin se ladattiin uudelleen ja nyt kääntyy. Tai sitten uudelleen käynnistys auttoi.
_________________
My own filemanager project
Back to top
View user's profile Send private message
Den_Store
n00b
n00b


Joined: 28 Jan 2004
Posts: 19

PostPosted: Fri Nov 19, 2004 5:17 pm    Post subject: Gentoo ei ole ulkona Reply with quote

Ottaa ikävästi korvaan englannin kielen matkiminen. Vai on gentoo ulkona. Pitää vissiin hakea se takas sisään 8O
Back to top
View user's profile Send private message
Deranger
Veteran
Veteran


Joined: 26 Aug 2004
Posts: 1215

PostPosted: Fri Nov 19, 2004 6:39 pm    Post subject: Re: Gentoo ei ole ulkona Reply with quote

Den_Store wrote:
Ottaa ikävästi korvaan englannin kielen matkiminen. Vai on gentoo ulkona. Pitää vissiin hakea se takas sisään 8O

Hahhah oletpas hauska :roll: Kiitos jos haet sen sisällä puolestani ;)
Back to top
View user's profile Send private message
Juha
n00b
n00b


Joined: 09 Feb 2004
Posts: 36
Location: Finland

PostPosted: Sat Nov 27, 2004 6:48 pm    Post subject: 2004.3 Reply with quote

Asentelin juuri 2004.3:lla gentoon ibm t22:lle ilman mitään ongelmia.
Ahh.. luksusta kun läppärillä on linux :P
_________________
-Juha-
Back to top
View user's profile Send private message
jounihat
Apprentice
Apprentice


Joined: 26 Oct 2003
Posts: 205
Location: Finland

PostPosted: Sun Nov 28, 2004 10:12 am    Post subject: Reply with quote

Joku graafinen systeemi Portageen on kyllä pakko saada. Sanoi kuka tahansa mitä tahansa, niin ohjelmien selaileminen ja etenkin useiden eri ohjelmien etsiminen ja asentaminen on komentotulkista käsin täyttä tuskaa.

Kyllä sen Gentoonkin voi aina välillä asentaa uudestaan. Vaikka unmerge aika hyvin toimiikin, niin samaa ei voi sanoa depcleanista. Sillä jos tekee pienenkin virheen, niin voi kone jo seuraavalla käynnistyskerralla olla täysin juntturassa (nimim. kokemusta on), eikä vian etsiminen enää välttämättä olekaan mikään simppeli juttu. Minulta lähti viimeksi toiminnasta KDE:n pasianssi, enkä saanut sitä kuntoon sitten millään, vaikka täältäkin neuvoa kyselin. Pakkohan se järjestelmä oli uudelleenasentaa.
_________________
Jouni Hätinen

-There's really only one reasonable OS, and that's Open Source!
Back to top
View user's profile Send private message
s4kk3
Apprentice
Apprentice


Joined: 15 Oct 2004
Posts: 232
Location: Finland

PostPosted: Sun Nov 28, 2004 10:54 am    Post subject: Reply with quote

Löytyyhän noita. quitoo, porthole. Itse käytän portholea, ja toimii ihan hyvin.
_________________
My own filemanager project
Back to top
View user's profile Send private message
Zarhan
l33t
l33t


Joined: 27 Feb 2004
Posts: 921

PostPosted: Sun Nov 28, 2004 1:37 pm    Post subject: Reply with quote

Ilmeisesti KDE:nkin ollaan kyhäämässä jotain. KDE:n Kpackage osaa jo kertoa asennetuista paketeista joskaan ei asennella uusia. Varmaan lisää tulossa.

Depcleanilla en ole ikinä saanut mitään rikki (prunella kylläkin :)), joskin depcleanin jälkeen on syytä ajaa revdep-rebuild.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Finnish All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum