Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
Strange problem booting after hd copy.
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Kernel & Hardware
View previous topic :: View next topic  
Author Message
michaeln
n00b
n00b


Joined: 18 Jan 2004
Posts: 24

PostPosted: Wed Sep 15, 2004 5:59 pm    Post subject: Strange problem booting after hd copy. Reply with quote

I bought me a nice new small 160 GB hard drive and copied everything to it via:
# cp -rvpx / /mnt/ide

Ok, so here is my problem. Everything boots up fine until the kernel loads. When it would normally load the initial console and start spitting out bringing up bla bla such as
bringing up eth0 [OK]
it now puts

Warning: Unable to open an initial console
Adding 1959920K swap on /dev/hda2 Priority:-1 extents: 1

After which it waits a few seconds, about the time it is normally displaying the other stuff it currently isn't, and then offers me a login prompt.

Past that everything works perfectly.

Obviously I missed something and was hoping one of you could tell me what. I don't want to reboot one day to find it will not start as some side effect.

Thanks,
Michael
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Kernel & Hardware All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum